TFF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Saral görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Saral açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla, bu derin fikir ayrılığının TFF kurumuna ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına bugün itibariyle TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna duyurur, mevcut başkan ve yönetim kuruluna üstün başarılar dilerim.

Şenol Güneş Milli Futbolcuyu Yıllar Sonra Yeniden Parlatacak Şenol Güneş Milli Futbolcuyu Yıllar Sonra Yeniden Parlatacak

Yaklaşık 4 ay boyunca devam eden demokratik hak arayışı mücadelemizde bizlere destek veren tüm kulüp başkanları ve yöneticilerine, TFF delegelerine, bütün çalışma arkadaşlarımıza en içten şükranlarımı arz eder, haklarını helal etmelerini dilerim."

Bayram Saral kimdir?
Bayram Saral, TFF Hacıosmanoğlu listesindeki önemli isimlerden biri olup, Saral Hukuk Bürosu'nun kurucu ortağıdır. İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olan Saral, uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen ticaret şirketlerinde hukuk müşaviri ve avukat olarak görev yapmaktadır.

Bayram Saral, özellikle Şirketler ve Ticaret Hukuku, İş Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Enerji Hukuku, Borçlar Hukuku, Tahkim Hukuku ve İdare Hukuku alanlarında uzmanlaşmıştır. Ciddi nitelikli dava ve ihtilaf süreçlerinde, iflas ve borç yapılandırma konularında, şirketlerin üst düzey yöneticilerinin günlük karar ve idare süreçlerinde ihtiyaç duyduğu hukuki danışmanlık hizmetlerini sunmaktadır. Ticari sözleşmelerin düzenlenmesi ve ilgili tüm hukuki süreçlerin yönetiminde de önemli rol oynamaktadır.

G T K S V Uf Xw A Ao F8 J

Editör: Haber TS