Sevgili Trabzonspor lular, sevgili Trabzonlular. Takımın bugünkü durumunun asıl sebebi ve takımın bu hallere düşmesindeki ana unsuru herkes gözden kaçırıyor. Yâdaİstanbul basını tarafından yanlış yönlendirilen biz taraftarlar suçluyu kendi içimizde arıyoruz. Suçlu kim mi şimdi açıklayacağım, hem de tamamen reel ve gerçekçi söylemlerle, sadece biraz düşünün ve haksızsam lütfen yazın…

Şampiyon olduğumuz sezondan sonra alnımızın akıyla, emeğimizle, alın terimizle kazandığımız ve Trabzon şehrinin ve halkının şerefi, namusu ve onuru olan şampiyonluk kupasını bilerek, kasten ve cebren ile Fenerbahçe kulübünün müzesine gönderen zihniyet. Kim bu zihniyet federasyon başkanı, siyasi yönetimin bir kısmı ve tabiki bir önceki yazımda yazdığım maskeli beşler, yani paranın baronları.

Şenol güneş her fırsatta kupayı istediği için bunlar tarafından resmen yendi. Ve istifa etmek zorunda kaldı. Namusuyla, şerefiyle ve en önemlisi Trabzon spor aşkıyla istifa etti. Ve kupayı isteyen kişi sayısı 1 kişi eksildi. Kim kaldı geriye kupayı isteyen sayın başkan Sadri Şener şimdi sıra geldi ona. Niye çünkü adamlar hakkımız olan kupayı isteyen hiç kimseye tahammül edemiyor. Adamların zoruna gidiyor, çünkü çalmışlar emeğimizi, çünkü hırsız onlar ve her gün birisi suçlarını yüzüne vuruyor. Bunun içinde sayın başkan Sadri Şener’i yemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bunun sonunda Trabzon spor küme düşecekse emin olun onuda yapacaklar.

Şimdi gelelim biz taraftara. Bizler bu paranın baronlarının, maaşlı elemanı olan İstanbul basının dediği gibi başkanın istifa etmesini sağlarsak rahat edecekler. Yerine gelen başkanda şimdiden söylüyorum kupanın sapından bile bahsetmeyecek. Çünkü birileri öyle istiyor.

Akıllı taraftar başkanına sahip çıkar, hocasına sahip çıkamadı. Ama başkanına sahip çıkar. Trabzon halkının namusunu isteyen başkanına sahip çıkması gerekir. Ha şayet öyle bir derdiniz yoksa ki, bizim var orasını bilemem. Biz Trabzon aşkıyla yandığımız için başkanımıza sahip çıkıyoruz. Ve asla başkanın istifa etmesini istemiyoruz. Küme düşeceksekte düşelim sorun değil. Ama onurumuzu ve namusumuzu isteyen adama karşı desteğimizi artırarak devam ettirelim.