İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan olması sadece TRABZONSPOR'u değil Aziz ve yankilerini de etkilemiş durumundaki susturma çabasındalar. Biz memnunuz da ah o diğerleri vay halinize...

Evet başkanım,"TRABZONSPOR başkanı laf yapmaz icraat yapar" demiştin.

Ve ilk icraatini yaptın. Öncelikle getirdiğin teknik direktör Mustafa Reşit Akçay için teşekkür ederiz fakat Tolunay hocamıza böyle yapmaman geretiğinin kanaatindeyim. Yanlış bi hareket olduğunu ve size yakışmadığını söylemek istiyorum. Verdiği savaşlar için Tolunay hocamıza çok teşekkür ederiz. Kolay bi zamanda almadı takımızı ve bırakmadı bizleri. Küme düşmeden kurtardı takımımızı. Umarım Mustafa Reşit Akçay daha iyi yerlere getirir ve 2010-2011 de kutlayamadığımız şampiyonluğumuzu 2013-2014 sezonunda kutlarız.

Gelelim bir sonra ki icraate;

Sportif direktörümüz FATİH TEKKE gerçek bir Trabzonsporludur. Bunu yaptığı konuşmalarda her zaman dile getirmiş ve her zaman arkamızda durmuştur. Gittiği günden beri geri gelmesini isteyen biz taraftar yinede geleceğine kimsenin onu geri getiremeyeceğine inanmıştık. Ve işte geç gelen asıl zafer TEKKE'nin tekrar gemiye gelmesi idi.

Ve Başkanımızın son icraati TEOFANİS GEKAS ;

Gekas kimdir? sorusuna en güzel cevap " en çok gol ortalamasına sahip kişi!" diyebiliriz. Geçtiğimiz sezon adını çokca duyduğumuz kişi Gekas harika bir transfer olucak.Şimdiden Zafere bir adım daha yaklaştık diye düşünüyorm. Trabzonspor beklenenden daha güçlü olucak buna canı gönülden inanıyorum.

Son olarak şunları eklemek istiyorum ;

Trabzonsporun pilot takımı olan 1461, geçtiğimiz sezon aldığı ve takdir edildiği başarılarla gündemi baya meşgul etmişti. Alt yapıya daha fazla önem vermemiz gereksede aralarında bu sezon formamızı giydirmemiz gereken kişiler vardır. Onları Trabzonspor da görmek istiyoruz.

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ, YARI YARIYA BAŞARI DEMEKTİR."

Herkesin dediği gibi haksızlığa ve hırsızlığa karşı direnmeye haklının hakkını vermeye HOŞGELDİN BAŞKANIM..