Trabzonspor ‘da göreve tam yetkili olarak geldikten sonra hem uygulamaları, hem de takımın sahada duruşuna yaptığı katkı nedeniyle büyük beğeni toplayan Hami Mandıralı’nın durumu netlik kazanmadı. Başkan İbrahim Hacıosamonğlu’nun “Hami Mandıralı şimdilik görevinin başında ve iyi gidiyor” sözleri bile aslında kendisiyle yola devam etmek istemediğine yoruluyor. Bordo-mavili kulübü yönetenlerin duyarsız tavırları henüz resmi ve uzun vadeli sözleşme yapmaması ile ilgili farklı kulüplerin iştihanın kabarmasına neden oldu.

EMİR KAR TEKLİFİ YAPTI
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisine göre bir teknik adam arzusunu hisseden Samsunspor Başkanı Emin Kar’ın,  Hami Mandıralı’yı aradığı ve “Anlaşılan o ki, Trabzonspor seninle sözleşme yapmayacak. Bu konuda her hangi bir umudu kapılmamak gerekir. 
Samsunspor’u mutlak suretle Süper Lige çıkaracğız. Gel bu takımın başına geç, istediğin sözleşmeyi yapalım” dediği kaydedildi. Aslen Trabzonlu olan ve Faroz Mahallesi’nin çocuğu olan Samsunspor Başkanı Emir Kar’ın Hami’yi çocukluk günlerinden beri tanıdığı için takımı bu isme emanet etmek istediği belirtildi.

 Kaynak: Kuzey Ekspres Gazetesi
Editör: TE Bilişim