Bir dönem Trabzonspor tarafından da istenen milli yıldıza kulübünden şok. Kulübünden 1.8 milyon Euro ücret alan Mehmet Ekici, Alman Werder Bremen takımı tarafından sezon sonunda serbest bırakılacak. 

Almanya Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Werder Bremen'in sportif direktörü Thomas Eichin, sezon sonundaki transfer planlarını açıkladı. Mehmet Ekici ile Lukas Schmitz'in geleceği ile ilgili sorulan soruya Eichin; "Takım olmalı ve takımı da geliştirmeliyiz. Kendini geliştiren bir takım istiyoruz ve gelişimi durmuş oyuncuları göndereceğiz" açıklamasını yaptı.

Mehmet Ekici'nin kulübüyle 2015 sezonu sonuna kadar sözleşmesi var ve 1.8 milyon euro ücret alıyor. Bu ücretin Bundesliga'da ödenmeyeceği ve Rusya ile Türkiye'den ödenebileceği belirtildi.

Ara transfer döneminde de Trabzonspor ile adı yazılan Milli Yıldızın, sezon sonunda serbest kalması halinde bordo-mavililerin teklif yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor. 

Ancak Almanya'nın Werder Bremen takımından 1.8 milyon Euro alan oyuncuya bordo-mavililerin bu yönde bir teklif yapması da beklenmiyor. Bundesliga'da Werder Bremen'in yedek kulübesine hapsolan futbolcu sadece 11 maçta görev alırken bunların da 7'sinde 11'de başladı. Oyuncunun şuana kadar da sadece 1 golü bulunuyor. Bu noktada Mehmet Ekici'nin Trabzonspor'un gol sorununa ne kadar çare olacağı da ayrı bir merak konusu oldu.