Başakşehir Galibiyeti Sonrasında Abdullah Avcı'nın Açıklamları Başakşehir Galibiyeti Sonrasında Abdullah Avcı'nın Açıklamları

Bu sezon Süper Lig'e erken havlu atan ve elinde tek hedef Ziraat Türkiye Kupası kalan Trabzonspor, Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçında sürpriz yaşamak istemiyor.

İlk karşılaşmayı 3-2 kazanan bordo-mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın futbolcularıyla yaptığı toplantıda, ''Bu sezon ligde zirvenin uzağındakaldık. Tek hedefimiz kupa kaldı. Finale çıkarak taraftarımızı sevindirelim" dedi.Her oyuncusuna hazır olması gerektiği mesajını da veren tecrübeli çalıştırıcının, "İstemediğimiz sakatlıklar yaşıyoruz. Bu yüzden hepinize ihtiyacım var. Az süre alanlar da kendisini her an sahaya çıkacakmış gibi hazır tutmalı. Kritik haftalarda hepinize ihtiyacım var. Hepinizin yakaladığı şansı iyi değerlendireceğinden şüphem yok.'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bordo-mavili taraftarlar da Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki rövanşa büyük ilgi gösterdi. Trabzonsporlu futbolseverler satışa çıkan biletlerin bir bölümünü tüketti.