Olimpiyat Stadı'nda 6. Final Olimpiyat Stadı'nda 6. Final

Samsunspor Trabzonspor karşılaşması öncesinde ve sonrasında iki Karadeniz takım taraftarların arasında yaşanan gerginlikler çok çirkin seviyelere ulaştı.

Karşılaşma sonrasında Samsun İlkadım İstiklal İlkokulu’nda Trabzonsporlu çocukların ailelerini rahatsız eden bir durum yaşandı.

Samsunspor Fan sayfaları üzerinden,” Samsun’da ilk ders zili ula hamsi tuttum seni seni gidi seni seni..” şeklinde servis edilerek çok sayıda ilk okul öğrencisinin alet edildiği çirkinlik sonrasında okulda okuyan Trabzonsporlu çocukların aileleri Cimer’i şikayet yağmuruna tuttu.

MÜDÜR İLKOKUL ÇOCUKLARINI KÖTÜ ZİHNİYETİNİN PARÇASI OLARAK KULLANIP SERVİS ETTİ

İlk okulda yaşanan görüntülerin kayda alınarak holigan sayfalarda servis edilmesi tepkilerin dozunun da artmasına neden oldu.

Okul müdürü Sezai Tiryaki’nin de fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilirken, daha önce de Trabzonsporlu aileler ile sıkıntılar yaşadığı öğrenildi.

Okulda okuyan Trabzonsporlu bir öğrencinin yaşanan skandal olay sonrasında okul değişmek istediği bilgisine ulaşıldı.

Yaşanan skandal olay sonrasında okul telefonlarına tepki telefonları yağması üzerine, okul görevlilerinin daha telefonlara cevap vermemesi dikkat çekti.

Okulda eğitim gören Trabzonsporlu öğrencilerin rencide edilmesine zemin hazırlayan okul müdürü hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işlem başlatıp başlatmayacağı ise merak konusu oldu.

HaberTS / Ali Çil