İstanbul, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini cezbeden büyüleyici bir şehirdir. Bu benzersiz şehirde keşfedilecek pek çok aktivite bulunmaktadır, ancak şehrin en çarpıcı özelliği İstanbul Boğazı'nın görkemli manzarasıdır. Bella Yacht Tour olarak sunduğumuz boğaz yat turu İstanbul'u farklı bir açıdan deneyimlemenin eşsiz bir yoludur.

İstanbul Boğazı'nı Keşfedin

İstanbul boğaz yat turu organizasyonumuz, İstanbul'un tarihi ve kültürel mirasını keşfetmenin en özel yoludur. İki saatlik temel turumuzda, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden başlayarak Kız Kulesi ve Haliç Girişi'ne kadar olan muhteşem manzarayı göreceksiniz. Tarihi Yalılar, Beylerbeyi Sarayı, Çırağan Sarayı ve Dolmabahçe Sarayı gibi önemli yapıları yakından gözlemleyerek İstanbul'un zengin tarihine bir yolculuk yapacaksınız.

Uyap ve MTS Sistemi İle %100 Uyumlu Uyap Kâtibim de İşlem Adet Sınırı Yoktur! Uyap ve MTS Sistemi İle %100 Uyumlu Uyap Kâtibim de İşlem Adet Sınırı Yoktur!

Gelişmiş Tur Seçenekleri

Tur sürenizi artırarak İstanbul Boğazı'nın daha kuzey bölgelerini ve Haliç'in iç kısımlarını keşfetme şansınızı değerlendirebilirsiniz. En az üç saatlik bir tur, Tarihi Yarımada'yı derinlemesine deneyimlemenizi sağlar. Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi ikonik yapıları da içeren genişletilmiş rotamız, İstanbul'un eşsiz tarihi dokusunu görsel ve eğlenceli bir şekilde keşfetmenizi sağlar.

Lüks ve Keyifli Deneyim

Bella Yacht Tour ile lüks bir yatta sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Şehrin kalabalığından uzaklaşarak, özel misafirlerinizle birlikte Boğaz'ın büyüleyici manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Turumuz, rahatlatıcı, eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmaktadır. Küçük veya büyük gruplar halinde, bu etkileyici tur ile İstanbul'un büyüleyici atmosferini doyasıya yaşayabilirsiniz.