İskender Günen: "Çok daha iyisini izleyeceğiz" | Dünkü maçta sahanın öne çıkan oyuncusu St. Gallen'in kalecisiydi. Çünkü kurtardığı 4 net gol pozisyonu ve de direkten dönen toplar vardı... Dünkü maçta sahanın öne çıkan oyuncusu St. Gallen'in kalecisiydi. Çünkü kurtardığı 4 net gol pozisyonu ve de direkten dönen toplar vardı.  (SABAH)

Koray Durkal: "Skor iyi ama oyun yetersiz" | Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi’ndeki Rapid Wien maçlarını göz önüne aldığımızda St. Gallen deplasmanında daha umut vaat eden bir Trabzonspor izlediğimizi söylemek mümkün... Ama üçüncü bölgede hâlâ pozisyon üretmekte çok önemli eksikleri olduğunu söylemek şartıyla... Maçın ilk bölümünde rakibin hızlı oynamasına izin vermeyen Trabzonspor, bulduğu şanslarda da kaleci Ata-Zigi’yi geçemedi. (HÜRRİYET)

Şenol Güneş Geleneği Devam Ediyor Şenol Güneş Geleneği Devam Ediyor

Aksal Yavuz: "Fırtına salladı ama yıkamadı!" |  ‘Fırtına’, evinde çok ama çok etkili oynayan St. Gallen’i salladı ama yıkamadı! Oynadıkları futbolun Trabzonsporluları mutlu ettiğini söyleyebiliriz, rövanşta da yağmurla karışık daha sert eserek İsviçre temsilcisini yerle bir ederler artık! (MİLLİYET)

Cemal Ersen: "Avcı ters köşe yaptı" | St. Gallen maçının skoru ve sahadaki futboldan bağımsız söylüyorum. Belki gözden kaçmıştır. Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı’nın çarşamba günü basın toplantısında kurduğu dikkat çekici cümleyi anımsıyor musunuz? Geçen haftaki Rapid Wien sınavına işaret ederken, “Teknik direktörlük yaşamımdaki en olumsuz maçtı. Bir-iki kişi oyuna dahil olmadığında oyun bunu kaldırmaz. 7-8 kişi hiç girmezse, sonuç alma ihtimaliniz yoktur.” Avcı, sitemini oyuncularıyla da paylaşmıştır kuşkusuz. Lakin medya önünde böyle bir hesaplaşmaya girmiş olması garipti. Taraftar mutsuz olabilir, fakat takımın patronu hislerini bu mecrada gündeme getirmemeli. Belki olası sıkıntılara ön alma mesajıydı amacı. Bence sıra dışı motivasyondu.

Olcay Çakır: "Hasret kalınan hücum planı" | Abdullah Avcı şunu dedirtmemeliydi bence: “Haftalardır taraftarların adeta isyana varan tepkilerinin Enis’i, Mendy’yi ve Orsiç’i bu dizilişte karşımıza çıkardı.” Güzel bir ilk yarı, hasret kalınan hücum zenginliği, pozisyonlar, kaçan goller, Lawrence’in kurtarışları... Dün gece sahada uzunca süredir özlenen organize bir iyilik söz konusuydu özetle. Trabzonspor bu turu Trabzon’da geçer, gruplara kalır bundan sonra. Evet, şimdi eksikleri konuşmak için ortam daha uygun hocam! (FANATİK)

Tunç Kayacı: "Talihsizlik olmazsa turu geçer" | 90 dakikayı özetlersek Avrupa kupasında bu sezonki oynadığı maçlara bakarsak dün gece İsviçre’de etkili rakibine gücünü kabul ettiren bir Trabzonspor izledik. Özellikle Saviç-Denswill tandemini oturttuktan sonra Mendy gerçek yerinde performansıyla çok etkili oldu. Eksik olan neydi derseniz takım savunmasında iyi ama takım hücumunda aynı kalitede değildik. Bir talihsizlik olmazsa Trabzonspor, St.Gallen karşısında evinde kazanacağını ve turu geçeceğine inanıyorum. (FANATİK)

Editör: Haber TS