Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Avusturya'nın Rapid Wien takımını ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetimindeki başarılı performansı dikkat çekiyor.

Bordo-mavililer, Avcı liderliğinde Avrupa kupalarında ev sahibi olarak güçlü sonuçlar elde etti.

2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Trabzonspor, Avcı'nın taktikleriyle sahasında önemli galibiyetler aldı. Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını 2-1, Fransa'nın Monaco ekibini 4-0 ve Macaristan'ın Ferencvaros takımını 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off maçında da İsviçre temsilcisi Basel'i 1-0 yenmeyi başardı.

Bu sezon da Avrupa'daki başarısını sürdüren Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya'nın Ruzemberok takımını 2-0 yenerek ev sahibi olduğu 5 maçlık galibiyet serisini devam ettirdi. Abdullah Avcı yönetiminde oynanan toplam 8 iç saha maçında Trabzonspor, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak etkileyici bir performans sergiledi.

Trabzonspor, Rapid Wien karşısında da bu başarılı grafiğini sürdürmeyi hedefliyor ve Avrupa arenasındaki etkileyici performansına bir yenisini eklemek istiyor.

Editör: Haber TS