Trabzon'un Akçaabat ilçesine tam donanımlı yeni bir Kültür Merkezi yapılıyor. İşte, Söğütlü Kültür Merkezi ile ilgili son gelişmeler.

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Söğütlü mahallesinde inşa edilen Söğütlü Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Kültür Merkezi, 600 kişilik amfi salon (tiyatro, konser, toplantı vb.), fuaye alanı, çok amaçlı salon (sergi vb.), kütüphane, kültürel ve sanatsal faaliyetler için atölyeler ve bürolar, sportif alanlar, kafeterya (kapalı ve açık alan), sirkülasyon alanları, kapalı otopark, idari ve teknik alanları barındıracak.

Akçaabat ilçesindeki Söğütlü Kültür Merkezi, 600 kişilik kapasitesiyle ulusal ve uluslararası çok sayıda kongreye ev sahipliği yapacak.

Bakan Ersoy'un ziyareti sonrası Trabzon'da turizm için harekete geçildi Bakan Ersoy'un ziyareti sonrası Trabzon'da turizm için harekete geçildi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kültür merkezinin inşaatında sona gelindiğini, binanın dizayn edilme aşamasında olduğunu belirtti.

Akçaabat Kültür Merkezi'nin Trabzon'un ihtiyacını büyük oranda karşılayacağını belirten Başkan Ekim, merkezin önemli bir yatırım olduğundan, 7'den 70'e tüm vatandaşların farklı aktivitelerde bululup verimli vakit geçirilebilir bir merkez olacağından bahsetti.

Editör: Didem Bektaş