Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı ile bir Spor Söyleşi programı gerçekleştirildi.

Programa Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, antrenörler, sporcular ve spor tutkunları katıldı. Moderatörlüğünü Bülent Mumcu’nun yaptığı söyleşide Hami Mandıralı, spor kariyerinin başlangıcını, Trabzonspor’da nasıl efsane haline geldiğini, kariyerini ve disiplinli çalışma prensiplerini anlattı.

Hami Mandıralı, yeteneğini disiplinli çalışmayla birleştirerek elde ettiği başarıları vurgulayarak, gelecek sporculara da azimle çalışmayı önerdi. Seyircilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Mandıralı, Türk ve dünya futbolunu değerlendirirken Trabzonspor’a dair düşüncelerini de paylaştı.

Trabzon'daki Sürücüler Dikkat! O Yolda Çalışma Var! Trabzon'daki Sürücüler Dikkat! O Yolda Çalışma Var!

Programın sonunda yapılan çekilişle altı adet Trabzonspor forması ve üç adet Sebatspor forması seyircilere hediye edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.

Tyutyut 0017658679

Editör: Haber TS