Trabzon Büyükşehir Belediyesi indirimli ekmek hizmetini Akçaabat ilçesinde de hayata geçirdi. Bu hizmet tüm ilçelere yayılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi indirimli ekmek hizmetini tüm kente yayma kararı aldı. Bu kapsam ilk olarak 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı'na ekmek satış noktaları kuruldu. Vatandaşın sağlıklı, besleyici, lezzetli ve uygun fiyatlı ekmek tüketmesi için çaba sarf eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Akçaabat ilçesi İstiklal Caddesi'ne 8 TL'den satılan ekmek satış noktasını kurdu.

TGK Yönetim Kurulu Trabzon’da toplandı TGK Yönetim Kurulu Trabzon’da toplandı

08.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olan satış noktasından 200 gram ekmeği 8 TL'den satın alabilirsiniz. Vatandaşların büfeye ilgisi yoğun oldu. Hizmetin Trabzon'un tüm ilçelerine genişletileceği duyuruldu.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, halkımızın her zaman yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. İndirimli ekmek projesi de bunlardan bir tanesi. Halkımızın ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarımızı o yönde sürdüreceğiz."

Editör: Didem Bektaş