Altın takı dünyasındaki estetik ve seçkin modeller sevdiğiniz kıyafetlerle harika bir kombin oluşturur ve eşsiz bir görünüme sahip olabilirsiniz.  Bu bakımdan güzel bir kıyafeti, harika bir altın kolye ile kombin ederek özel günlerinizi daha da anlamlı ve mükemmel hale getirebilirsiniz. Birbirinden değerli ve seçkin modeller, mücevher tasarımcılarımız tarafından oluşturulur. Fiyonk Kuyumculuk, takı koleksiyonu en çok tercih edilen modellerin beraberinde özgün ve başka yerde bulunmayan tasarımlara da ev sahipliği yapar. Tarzınızı yansıtmak istiyorsanız ya da yeni bir tarza adım atmayı düşünüyorsanız ilham verici altın kolyelerin yer aldığı zengin koleksiyon ihtiyacınızı karşılıyor.

Altın Kolye Çeşitleri

Farklı renk seçenekleri ile sunulan altın kolye modelleri, harika bir tasarıma ve şık bir görünüme sahip olan, gösterişi kadınların iç dünyalarını yansıtan kolye modellerini ifade ediyor. Uzun, kısa, ince ve kalın seçenekleri ile beğeninize sunulan zincirli kolye modelleri arasında şıklığı sadelikte arayanlar için de birbirinden farklı altın kolyeler mevcuttur. Son dönemin en çok tercih edilen yusufçuk altın kolye, kalp altın kolye ve sonsuzluk altın kolye modelleri Fiyonk.com.tr adresimizde bir arada sunuluyor.

Küçük objeye sahip takıların beraberinde Tuğralı altın kolye modelleri gibi dikkat çekici tasarıma sahip modellere yer verilen koleksiyonumuz, en çok tercih edilen kolye tasarımlarına sahiptir.  Özel günlerde tercih edilebilecek takıların beraberinde günlük giyim tarzına uygun tasarımları ile öne çıkan kolye modelleri de ilginizi çekecek.  Hem tarzınıza hem de vücut yapınıza uygun en iyi altın kolye modelini seçerek daha şık ve estetik bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Altın Küpe Modelleri

Kadınların zarafetini ortaya çıkaran birbirinden farklı tasarım ve modelleri ile takı dünyasının olmazsa olmaz parçalarından olan altın küpeler, klasik ve modern detayları ile kadın dünyasını zenginleştirmeye devam ediyor. 14 ayar altın küpe modelleri tarzınıza uygun tasarımlarla zarifliğinizi ortaya çıkarıyor.

Altın küpeler kulağa takılma biçimi bakımından 4 gruba ayrılır. Bunlar halka, sarkaç, halep küpe ve klipstir. Altın küpe modellerinde bu dört tarzın yüzlerce çeşit modeli Fiyonk Kuyumculuk ’ta mevcuttur. Bu modellerden bazıları taşlı, taşsız, halka, burma, baget, zincir, top altınlı, Tuğra, hasır gibi belirtilebilir. Ayrıca son zamanlarda en çok tercih edilen kıkırdak altın küpeler, kulak memesinin aksine kulağın üst yumuşak kısmına kıskaç şekilde takılmaktadır.

Altın Küpe Ayarı Nedir?

Altının saflık derecesini belirtmek için ayar kelimesi kullanılır. Yüzde yüz oranında saf altın 24 ayar olarak isimlendirilir. 24 ayar altın yumuşak bir maden olmasından dolayı işlenmesi zordur. Bu nedenle altın takıların sağlam olması için gümüş, çinko, bakır elementleri ilave edilerek saflık derecesi düşürülür. Sonuç olarak ürünün saflık derecesine göre 8-14 ve 22 ayar olarak isimlendirilerek satışa sunulur. Altın küpeler tarzlarına göre her ayarda tasarımı yapılabilmektedir. Ancak bizler çok daha dayanıklı olmasından ötürü altın takı tasarımlarımızda 14 ayar altın kullanmaktayız. Böylece satın aldığınız takıyı uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz.

Altın Kolye ve Küpe Fiyatları

Altın kolyelerde, her ayarda ve her gramda model bulmak mümkündür. Her tarzın ve yaş grubunun beğenisini barındıran altın kolye fiyatları, tarzı ve ağırlığı ile orantılı olarak artmaktadır. Altın kolye modellerinde her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.  Çok yüksek fiyatlarla çok düşük fiyatlar arasında geniş bir çeşitliliğe sahip kolye modelleri Fiyonk Kuyumculuk ‘ta sizleri bekliyor.

Altın küpe fiyatları alınan ürünün gramına, işçiliğine ve ayarına göre değişiklik gösterir. Kulaktaki tarza göre altın küpelerin ağırlığı 10 grama kadar çıkabilmektedir. Daha ağır küpeler kulak memesinde yırtılmalara neden olduğu için tercih edilmemektedir. Her tarza uygun tasarıma sahip altın küpe ve kolye modellerini Fiyonk Kuyumculuk ‘ta bulabilirsiniz.

StudyU: Türkiye'de Kaliteli Eğitimle Geleceğinizi Şekillendirin StudyU: Türkiye'de Kaliteli Eğitimle Geleceğinizi Şekillendirin

Editör: Özge Özkan