Turan, Trabzonspor’a ve teknik direktör Şenol Güneş’e duyduğu saygıyı dile getirirken, maçın önemine vurgu yaptı.
"Trabzonspor Büyük Bir Takım"
Trabzonspor deplasmanının zorluğuna dikkat çeken Arda Turan, şu ifadeleri kullandı:
"Önümüzdeki maç çok değer verdiğim bir şehrin, çok değer verdiğim bir başkanın ve çok değer verdiğim bir hoca olan Şenol Güneş'in takımına karşı olacak. Trabzonspor kendi sahasında çok iyi oynayan bir ekip. Ligin en fazla topa sahip olan takımlarından biri."
Turan, Eyüpspor'un maçta güzel futbol oynamak istediğini belirterek şu temennide bulundu:
"Sakatlıksız, kazasız, iyi bir maç olmasını diliyorum. Pazartesi günü Trabzon'da en iyi halimizle sahada olacağız. Büyük bir maç olacak. Trabzonspor büyük bir takım. Biz de büyük bir takıma karşı büyük bir oyun oynamak istiyoruz."
Trabzonspor İçin Kritik Mücadele
Trabzonspor, Eyüpspor karşısında alacağı sonuçla ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedeflerken, Eyüpspor da deplasmandan iyi bir skorla ayrılmak istiyor. Ligde topa en çok sahip olan ekiplerden biri olan bordo-mavililer, kendi sahasında rakiplerine karşı üstün bir performans sergiliyor.
Bu büyük mücadelede iki takımın nasıl bir performans sergileyeceği merakla beklenirken, karşılaşmanın sonucu ligdeki dengeleri değiştirebilecek nitelikte.
Trabzonspor - Eyüpspor mücadelesi, 10 Şubat Pazartesi günü Trabzon’da oynanacak.