Trabzonspor'dan Taraftara Çağrı Trabzonspor'dan Taraftara Çağrı

Karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, taraftarın maça olan ilgisiyle ilgili olarak, “Yolda gelirken bunu bize büyük Trabzonspor taraftar hissettiriyor. Onlarla beraber olmak hakikaten çok güzel. Biraz önce içerde, oyuncu olarak çıktığımda şuradan basamakları çıktığında enerji konsantrasyon artıyor. Onların vereceği destekle daha iyi olacak. Buradalar. Hafta İçi olmasına rağmen geldiler. Teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi. 

Kadroda yapılan değişikliklerle ilgili olarak ise Avcı, “Her oynadığım maç, geçmiş oyuncu, rakip, oyuncu profilleri, formasyon.. Dün ki basın toplantısında söyledim. Zaman zaman bunları deneyeceğiz. Elimizdeki oyunculara göre formasyonu değiştireceğiz. Çok net şekilde oynatacağımız oyunun, bazı oyuncuları alamadı. Alamayınca elimdeki güçlü oyunu nasıl kılabilirimi bu şekilde denemeye başladık. 

Sezon başı itibarile oyuncuların fiziksel durumu var. Şu anki rakibimizin ligi başladı. Hazırlık maçları da iyi bir test oluyor, bir sonraki haftaya nasıl hazırlanacağımızın fotoğrafını çıkarıyor. 

Oynadığımız maçın olumlu olumsuz analizlerine bakarak çalıştık. 

Umarım bugün bunları yine olacak ama aza indirmek. Daha hızlı pas yapan, daha fazla topa sahip olan sonuç alıp önümüze bakmak istiyoruz. 

Oktay’ı Altay’da oynarken tanıyorum. Bir kaç kez talep etmiştim, gerçekleşmedi. Bugün itibariyle gerçekleşti. Buraya para kazandırmış, kişiliği ile karakteri ile örnek olmuş oyuncu. 2 mevkide oynuyor. Bizim için avantaj. Bazen 2 mevkiye oyuncu almaktansa 2 mevkide kulanmak avantaj Savic marka oyuncu. 

Taraftarımız Savic’i de Tony’i de erken görmek istiyor. Bunların fiziksel durumuna göre hareket ediyor. Sakatlanma riskini azaltmamamız lazım. Belki savic geldiğinde orijinal stoperle oynayacağız. Transferleri de tamamladığımızda daha iyi bir takım olacağız.” Dedi.

Editör: Haber TS