Bir dönem Trabzonspor'da forma giymiş Slovakyalı yıldız oyuncu Marek Sapara,  Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Ruzomberok maçı öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un İleri Ucunda Büyük Rotasyon Trabzonspor'un İleri Ucunda Büyük Rotasyon

HEM TRABZONSPOR HEM DE RUZOMBEROK
Futbol kariyerinde hem Trabzonspor hem de Ruzomberok formalarını giydiğini belirten Sapara, ''Gerçekten çok güzel tesadüf. İki kulüpte de forma giydim, Şampiyonlar Ligi'nde maça çıktım.'' ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL
Trabzonspor'da oynadığı yılları asla unutamadığını aktaran Sapara, ''Trabzonspor'dan ayrılığımdan bu yana tam 11 sene geçti. Ama bordo-mavili taraftarlar beni asla unutmadı. Her zaman mesajlarıyla yanımda oldular. Onlar benim için çok özel.'' dedi.

Marek Sapara 1

TRABZON'DA CEHENNEM GİBİ ORTAM OLACAK
İki takımın eşleşmesi hakkında da konuşan Sapara, ''Açıkcası Ruzomberok cephesi için ilk maçı burada oynamamızı avantaj olarak görmüyorum. Hatta bizim için dezavantajlı. Çünkü Trabzon'daki maçta cehennem gibi bir ortam olacak. Kesinlikle ilk maçı kazanmamız lazım.'' ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ
Trabzonspor taraftarlarının Türkiye'deki en sadık ve bağımlı taraftar olduğunu vurgulayan Sapara, ''Trabzonspor, Türkiye'nin en iyi taraftarına sahip kulüp. 40 bin kişiye oynuyorlar. Bizim maçta yarısı bile gelse, bizim için korkutucu bir atmosfer olacak. O yüzden turun favorisi kesinlikle onlar.'' dedi.

TRABZON FUTBOL ŞEHRİ
Trabzon şehrinde yaşadığı ilginç deneyimlerden bahseden Sapara, ''Trabzon şehri için futbolun önemi bambaşka seviyelerde. Orada futbol bir din. Futbol her şey. İşler yolunda gitmediğinde, bunu size nasıl hissettireceklerini biliyorlar. Hayatlarına futbol yön veriyor.'' söyleminde bulundu.

Editör: Haber TS