Detaylar geliyor...
 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamasında, "Şenol hoca bizim efsanemiz. Trabzonsppor’u Trabzonspor yapan isimlerden birisidir. Yaptıkları belli, Trabzon’da ve İstanbul’da şampiyonluk yaşadı. İmza töreninde duygu önemliydi. Uzun süren bir görüşme olmadı. Şart sunmadan hocalık yapmak istediğini belirtti. Sürecin iyi  olacağını düşünüyorum. Dönem dönem onunda başından sıkıntılar geç.ti. Tecrübeyle iyi geçeceğini düşündük. Trabzonspor’a tekrar hayırlı olsun. Kendi içimizde bu dengeyi sağlayabilirsek güzel günler göreceğimize inanıyorum. Heyecanı yüksek önemli tecrübeler kattı kendisine bize bu tecrübelerin katkısı olacağını düşünüyorum. Hedef zirve transferler ona göre yapıldı" ifadelerine yer verdi.

Uğurcan Çakır'dan Sezona Muhteşem Başlangıç Uğurcan Çakır'dan Sezona Muhteşem Başlangıç

Fatih Tekke ile ilgili konuşan Doğan, ’Tekke de Güneş de hem Türk futbolunun hem Trabzonspor’un önemli değeri Tekke de güzel başladı ve gidiyor. Yönetim içinde Tekke’ye veya Güneş’e karşı çıkışı olmadı. Trabzonspor ikisinden de faydalanmak durumunda. Siyasi baskı olmadı olamazda olsaydı da tam tersinde işleyebilirdi bu durum. Gerçekten ikisi de Trabzonspor’a yıllarını vermiş, önemli bir değer. Odur budur konusu değil. Kaos ortamına girdi Trabzonspor seyirciler güzel futbol istiyor en doğal hakları, saha dışında yaptığımız hamleleri saha içinde yapmak istiyoruz. Kaostan en hızlı çıkaracak şekilde daha tecrübeli çıkacak olan hocayı tercih ettik. Trabzon’da daha önce bu tip ortamları yaşaması görmesinden dolayı tercih ettik. Tekke hayranıyım zaman içerisinde Trabzonspor’da görev alacaktır. Her çıktığım yerde anlattım işin gerçeği bu. Burada ben olurum yarın başkası olacak kim olacaksan olsun yarın teknik direktörlük makamında başkası olsun önemli değil. Taraftar sahip çıksın. Terzic ve Sergen ile görüşmem olmadı" dedi.

Başkan Doğan açıklamalarının devamında, "Biz saha dışında olumlu hamleler yaptık. Saha içinde başarıyı güzel futbolu ortaya koyamadık. Nenad hoca başarılı ve tanınan birisiydi. Trabzon’da bunu sağlayamadı. Bunu kendisi de kabul etti. Hırsı vardı bize de yansıttı. Yapamadığını söyledi ve güzel bir şekilde ayrıldık. Avcı bizi şampiyona yapan hocamız. Büyük bir istekle geldi. İyi bir yerde bitirdik.kupa maçında başlayan şanssızlık sonraki maçlara sirayet etti. Seyircinin de hocanın üzerinde baskısı vardı. Avcı’yı insani olarak etkiledi. Niyeti çok iyiydi Trabzonspor’u bizler kadar düşünürdü giderken de gelirken de bunu ortaya koydu. Olmadı, işin gerçeği var. Güzel bir şekilde nezaket içinde ayrıldık. İyi futbol oynatmak istiyordu ancak sahaya yansımadı. Saha sonuçları kötü olunca baskıda üzerine geldi. Saha sonuçları iyi gitmek zorunda. Taraftar da başkan da kabullenmiyor. En fazla belki de o mutsuzdu. Bu iyi niyet ayrılırken çok nezaketli bir şekilde ayrılmaya sevk etti. Bu işte önemli olan istikrar ligin çok başıydı. 2. Maç Wien maçları hocamız aklındaki sistemi oturtabileceğini düşünüyordu. Trabzonspor o maçlarda çok kötü futbol ortaya koydu. Gallen maçında acaba diyeceğimiz maçtı. 2 maç tam tersi olunca bir an önce bu operasyonun yapılması gerekiyordu, yaptık" ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan, "Trabzonspor’un hedefi her zaman zirve oralarda olmak istiyoruz. Şenol hocamızla konuştuğumuz şu zirve yarışı içinde bir şekilde olacağız. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bundan vazgeçmemiz mümkün değil. Ben bu borcu kontrol altına almak istiyorum dedim ve geldim. Önümüzdeki aydan itibaren önemli hamleler geliyor. Hedefimiz önümüzdeki yıl borcu konuşmadığımız bir yıl olsun istiyoruz" dedi.

Tivibu Spor ekranlarında yayınlanan programın canlı yayını;
 

Editör: Haber TS