Küçük yaşta evladını kaybeden Trabzonspor sevdalısı olan Bayraktar ailesi, HaberTS İstanbul Sorumlusu Ömer Karakaş'ın,"Trabzonspor şampiyon olursa yapacağınız ilk şey?" sorusuna acılı anne,"kupayla oğlumun mezarına gitmek." Cevabını vermiş ve yayınlanan görüntüler milyonlarlar tarafından izlenerek dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu'na şampiyonluk kupasının mezara getirilmesi çağrısı yapılmıştı.

BAŞKAN TRABZONSPORLU ACILI AİLEYİ MUTLU ETTİ

Ahmet Ağaoğlu milyonlarca taraftarın çağrısına ve acılı Trabzonsporlu ailenin çağrısına kulak tıkarken, Başkan Ertuğrul Doğan Trabzonsporlu taraftarların ve aileye kulak verdi. Trabzonspor’un 2021-22 sezonu şampiyonluk kupasını, Bayraktar’ın kabrine götürerek acılı ailenin ve rahmetli küçük Hüseyin'imizinn isteğini yerine getirerek kendilerine bir nebze de olsa mutluluk yaşattı.

Bordo-mavili kulübün X sosyal medya platformunda paylaşılan videoda, Doğan’ın Bayraktar’ın mezarına yaptığı ziyaretten görüntüler yer aldı. Video, “Bazen bir hayal, geriye kalan en güçlü hatıra olur. Şampiyonluğumuz sana armağan olsun Hüseyin” başlığıyla paylaşıldı.

Doğan, videoda yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti: "En büyük isteği Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmekti. Nasip olmadı ama biz bugün burada kendisi için kupayı buraya getirdik. Allah kimseye evlat acısı vermesin, Allah rahmet eylesin."

Hüseyin’in babası Köksal Bayraktar ise, "Oğlum rahmetli olduktan sonra annesi şampiyonluk kupasını mezarında çok görmek istiyordu. Başkanımız sağ olsun sesimize kulak verdi. Oğlumun bunları gördüğüne inanıyoruz. Eşim, çocuklarım ve biz çok mutlu olduk. İyi ki Trabzonspor'umuz var, hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübünün ziyaret görüntülerini yayınlamasının ardından, Trabzonsporlu taraftarlar Başkan Ertuğrul Doğan'a teşekkürlerini iletti.


 

Trabzonspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Ara Vermeden Başladı Trabzonspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Ara Vermeden Başladı
Editör: Haber TS