Trabzonspor taraftarları, ligde zirve ile puan farkının 9'a inmesinin ardından şampiyonluk söylemlerini dillendirmeye başladı. Başkan Ertuğrul Doğan, konu ile ilgili, "Abdullah Avcı ile çok sıkıntılı süreçleri birlikte aştık ve sonunda şampiyonluğa ulaştık. O yüzden nerede ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Herkes görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Sponsorlukları yaparsak, herkes maddi-manevi üzerine düşeni yaparsa bu sene olmazsa bir sonraki sene oluruz. Belli sorunları dışarıda bırakmamız gerekiyor" dedi.

TRANSFERDE HASSAS DAVRANIYORUZ

Kayserispor Maçı Öncesi Trabzonspor'dan Taraftara Şamil Ekinci Çağrısı Kayserispor Maçı Öncesi Trabzonspor'dan Taraftara Şamil Ekinci Çağrısı

Doğan, transfer konusunda çok hassas davranacaklarını vurgulayarak, "Bazı oyuncular Avrupa'daki performansını burada gösteremiyor. Bazıları ise Avrupa'da kötü olup burada çok iyi bir performans sergiliyor. Biz elimizden geldiği kadar minimum hatayla bu süreci yönetmeye çalışıyoruz. Tüm başkanlar buraya şampiyonluk yaşamak için geliyor. Trabzonspor takımı bir isyan, mücadele ve hırsın takımıdır. Dolayısıyla böyle bir takımın yarışın içerisinde olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.

Editör: Haber TS