Trabzonspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Ara Vermeden Başladı Trabzonspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Ara Vermeden Başladı

Daha önce Beşiktaş formasını terleten ve kariyerini Japonya ekibi Sanfrecce Hiroshima'da sürdüren deneyimli orta alan oyuncusu Tolgay Arslan, Trabzonspor'un Beşiktaş'ı konuk edeceği müsabaka ile ilgili olarak yorumlarda bulundu.

Habertürk'e konuşan 34 yaşındaki futbolcu, derbi mücadelesinde Trabzonspor'u favori gördüğünü ifade ederek, bordo mavili takımın Güneş ile çıkış yakalamasını beklediğini söyledi.

"Bence Trabzonspor'un da tam olarak buna ihtiyacı vardı"
Şenol Güneş ile daha önce çalıştığını hatırlatan Tolgay Arslan, "Bu konuda çok şanslıyım. Çok tecrübeli bir hoca, oyuncularını rahat bırakır. Futbolcular sahada sadece futbola odaklanır. Bence Trabzonspor'un da tam olarak buna ihtiyacı vardı. Trabzonspor'un Şenol Hoca ile iyi bir dönem geçireceğine inanıyorum" dedi.

"Bence Trabzonspor maçı 2-1 alır"
Derbi mücadelesi ile ilgili olarak konuşan Arslan, "Heyecanlı ve tempolu bir maç bekliyorum. Şenol Hoca'nın takımları tempolu ve baskılı oynar. Beşiktaş da sezona iyi girdi. Maç Trabzon'da olduğu için, Beşiktaş için zor maç olacak. Şenol Hoca'nın da ilk maçı. Bence Trabzonspor maçı 2-1 alır. Ozan Tufan'dan Şenol Hoca'nın gelişi sonrası iyi bir performans bekliyorum. Yeni santrfor Banza'nın da performansını merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS