Trabzonspor'da Gözler Banzada Trabzonspor'da Gözler Banzada

Trabzonspor’da gol krallığı yaşadıktan sonra Türk futbolunda önemli izler bırakan Burak Yılmaz, Fenerbahçe’de oynadığı dönemde arsa dolandırıcılığına maruz kalmış.

Bu durum ise Burak Yılmaz’ın verdiği bir röportajla ortaya çıktı.

Burak Yılmaz, Kayserispor’dan ayrımadan önce verdiği röportaj şimdilerde gündem oldu. Burak Yılmaz, bu röportajda Sarı - Lacivertlilerde forma giydiği yıllarda satın aldığı arsanın sonrasında değer kaybettiğini söyledi.

O dönem bir Youtube kanalına konuşan Burak Yılmaz, Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde alınan arsanın şu anki değerinin bile o dönem ödediği paranın 10’da 1’i fiyatında olmadığını söyledi.

Burak Yılmaz  "Fenerbahçe'de oynuyorum, 23 yaşındayım. Bir gün bizim tüm takım aynı odadan çıkıyor, bende Selçuk Şahin'e 'Hayırdır abi' dedim. O da 'Gel arsa alıyoruz' dedi. İçeride olan abiye ben de almak istiyorum deyince 'Sana en güzel yeri ayırdım falan' dedi. Tamam abi dedim bende aldım. Bir arsa, Kocaeli İzmit'te bir arsa" dedi. 

SANA DAĞ SATMIŞLAR AYIP

Burak Yılmaz, şu şekilde devam etti: 
"Tüm takım alınca güvendim aldım. O zaman da güzel bir fiyata aldım. Aradan 3-4 sene geçti. Ben Galatasaray'da oynuyorum. Babam bir gün dedi ki 'Gideyim şu arsaya bakayım.' Ben de tamam baba dedim. Babam beni aradı 'Oğlum sana dağ satmışlar, ayıp dedi.' Şuanda bile arsa o zaman aldığım paranın 10'da 1'i bile değil" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS