Hızla değişen tüketici alışkanlıkları ve iş dünyasındaki rekabet kargo ve paket hizmetleri için yenilikçi çözümleri zorunlu kılmaktadır. Deliveo ise bulut tabanlı teslimat yönetimi yazılımı ile evde teslimat ve kargo sektörüne yönelik çözümleriyle bu alanda dikkat çekmektedir.

Hızla değişen tüketici alışkanlıkları ve iş dünyasındaki rekabet kargo ve paket hizmetleri için yenilikçi çözümleri zorunlu kılmaktadır. Deliveo ise bulut tabanlı teslimat yönetimi yazılımı ile evde teslimat ve kargo sektörüne yönelik çözümleriyle bu alanda dikkat çekmektedir.

2012 yılından bu yana kesintisiz olarak ticari kullanıma sunulan Deliveo Bulut Tabanlı Kargo Hizmet Sistemi, paket, kurye, ve eve teslimat hizmeti sağlayıcıları için son teknoloji yazılımlarla müşterilerine üstün hizmet sunma imkanı tanımaktadır.

Sistem özellikle dahili iş yönetimini şeffaf ve organize hale getirerek sektörde bir adım öne çıkmanızı sağlamaktadır. Geliştirilen güçlü ve esnek bulut tabanlı teslimat yönetimi kargo yazılımı, kargo ve paket hizmeti sağlayan şirketlere operasyonlarını kolayca yönetme imkanı sunmaktadır.

Gerçek zamanlı izleme, rotalama optimizasyonu ve teslimat takibi gibi özelliklerle iş süreçlerini verimli bir şekilde yönetebilmek mümkün olmaktadır.

Deliveo Yazılımı Özellikleri Nelerdir?

Deliveo yazılımı kapsamlı ve özelleştirilebilir bir yapıya sahiptir. Böylece endüstri standartlarını karşılayan bir paket teslimatı ve kargo yönetimi imkanı sunmaktadır. Kargo dağıtım programı güvenilir ve güçlü bir bulut tabanlı altyapı üzerine kurulmuştur.

Bu sayede verilerinizi güvenli bir şekilde depolayabilmek, gerçek zamanlı güncellemeler alabilmek ve hızlı erişim sağlayabilmek mümkün olmaktadır. Deliveo yazılımı özellikle kullanıcılara kullanıcı dostu bir arayüz sunmaktadır.

İşletmenizin karmaşık teslimat operasyonlarını kolayca yönetebilmeniz için tasarlanan bu arayüz, minimal eğitimle personelinizin hızla adapte olmasını sağlamaktadır. Deliveo yazılımı şu özelliklere sahiptir.

  • Dispatcher arayüzü
  • İstemci arayüzü
  • Kurye uygulaması
  • Web Mağazası Eklentileri
  • Aksesuarlar
  • Paket yönlendirme
  • Deliveo Website Plugin
  • Deliveo GO
  • Takip

Neden Deliveo Kargo Programı?

Deliveo, farklı ölçeklerdeki işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır. Kargo programı, güvenilirlik ve hız konularında sektör standartlarını aşmaktadır. Ayrıca firma müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak uzun vadeli iş ilişkileri kurmayı amaçlamakta ve başarmaktadır.

Emniyet Rütbe Terfi Kurulu Ne Zaman Toplanır? Emniyet Rütbe Terfi Kurulu Ne Zaman Toplanır?

En son teknolojiye dayalı bir kargo programı sunarak işletmenizin dijital dönüşümünü destekleyen Deliveo, güncel yazılım özellikleri ve sürekli geliştirmelerle, sektördeki en yenilikçi çözümleri sağlamaktadır.

Yazılımın esnek yapısı, farklı iş modellerine ve büyüklüklerine kolayca adapte olabilmektedir. Kısacası işletmenizin içsel iş süreçlerini yönetmek ve şeffaflığı sağlamak için Deliveo kargo programı mükemmel bir çözüm olmaktadır.

Günlük operasyonlarınızı daha etkili bir şekilde takip etmek ve kontrol altında tutmak bu yazılım sayesinde hiç olmadığı kadar kolaydır. Firmamız müşteri geri bildirimlerine ve sektördeki değişen ihtiyaçlara hızla adapte olabilme kapasitesiyle de öne çıkmaktadır.

Deliveo Kurye Uygulaması

Deliveo tarafından geliştirilen, kargo, paket, eve teslimat ve de nakliye gibi sektörlerde rahatlıkla ve oldukça etkili bir şekilde kullanılabilen bir kurye uygulaması da bulunmaktadır. Kurye uygulamasının amacı kuryenin gönderi ile ilgili operasyonları yönetebilmesidir.

Koli operasyonlarını yönetebilmek adına bir araca sahip olmak günümüzde oldukça önemlidir ve Deliveo kurye uygulaması bunu işletmelere ve işletmelerde çalışan kuryelere en başarılı şekilde sunmaktadır. Uygulama tamamen ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir.