Kemal Doğulu’nın programdan ayrılmasından sonra 2021 yılının yeni jüri üyesi Ivana Sert ile yoluna devam edecek olan Doya Doya Moda’da bir hafta daha sona eriyor. Yarışmacılar, 2021 yılının ilk gününde finali kazanmak ve hediyeyi de kazanmak için çaba gösterecek. Hata yapmak istemeyen 7 büyük beden kadın moda konusunda çaba gösteriyor. Peki, Doya Doya Moda Gün Birincisi Kim? Doya Doya Moda Dün Neler Yaşandı?

Doya Doya Moda Dün Neler Yaşandı?

Yarışmanın cuma günü sona ereceğini hepimiz biliyoruz. Haftanın üçüncü gününde konsept yılbaşı gecesi şıklığıydı. Dün yılın son bölümünü Birben 18 puanla birincilikle tamamlarken, Rabia ve Ceren 17 puanda, Özde ile 16 puanla tamamladı.

Doya Doya Moda 1 Ocak 2021 Gün Birincisi Kim?

TV8’in öğle kuşağında bulunan Doya Doya Moda yarışması ilgi içerisinde takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izlemeyenler de internetten seyretmek için araştırma yapıyor. Kilolu ve büyük bedene sahip olan 7 kadının moda alanında kendini ifade etmesini sağlayan Doya Doya Moda 1 Ocak 2021 Gün Birincisi Özde oldu. 

Doya Doya Moda 1 Ocak 2021 Puan Durumu Ne?

Doya Doya Moda Hafta finalinde yarışmacıların altığı puanlar aşağıdaki gibidir. Doya Doya Moda 1 Ocak 2021 Puan Durumu Ne?

Sabiha Küçükislamoğlu: 33 Puan

Bahar Candan: 61 Puan

Birben Coşkun: 41 Puan,

Rabia Ağca: 55 Puan,

Ayşegül Toptaş: 32 Puan,

Ceren Keskin: 35 Puan,

Özde Karacan: 71 Puan

Şuanki durumlara göre Doya Doya Moda hafta birincisi Özde Karacan olarak gözüküyor. Fakat bugün alınacak olan puanla hafta birincisi tamamen değişiklik gösterebilir. Gün puanı belli olduğu taktirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.