Eski Elazığspor kaptanı Mesut Saray, sezon başında veda ettiği Elazığ'a bu kez rakip olarak döndü. Nesine 3. Lig 1. Grup'ta 23 Elazığ FK ile Anadolu Üniversitesi’nin karşılaştığı mücadelede Saray, Elazığlı taraftarlardan sevgi dolu tezahüratlar aldı. Elazığ taraftarı adeta 10’u unutamıyor!

Elazığ haber’de yer alan habere göre; Elazığspor'un unutulmaz isimlerinden Mesut Saray, sezon başında ayrıldığı Bordo Beyazlı renklere ve Elazığ’a bu kez rakip olarak döndü. Yıllarca Elazığspor formasıyla büyük başarılar elde eden ve taraftarların gönlünde taht kuran Saray, bu kez Anadolu Üniversitesi formasıyla sahaya çıktı. "Elazığ’ın eniştesi, Kaptan Mesut" olarak anılan Saray, Elazığlı futbolseverlerden büyük sevgi gördü; taraftarlar maç boyunca ona tezahüratlar yaparak bağlılıklarını gösterdi.

Oto Servis Sektöründeki Yeniliklerin Adresi Oto Servis Sektöründeki Yeniliklerin Adresi

Tribünlerden sevgi yağdı!

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta yer alan 23 Elazığ FK, ligin 8. haftasında bugün Doğukent Stadyumu'nda Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Elazığ’ın sıcak atmosferinde geçen mücadeleyi konuk ekip 2-0’lık skorla kazandı. Rakip takımda forma giyen Mesut Saray, Elazığ’a olan sevgisini gösterircesine sahada mücadele etti. Maçın ilerleyen dakikalarında oyundan çıkarken tribünlerden gelen sevgi dolu tezahüratlara alkışla karşılık verdi ve Elazığlı taraftarları selamladı.

Editör: Özge Özkan