Sıcak su üretimi ve dağıtımı kurulan termosifon modelleri sıklıkla tercih edilir. Endüstriyel modeller kullanım amacına göre farklı türlere ayrılır.

Endüstriyel elektrikli termosifonmodelleri markası, kalitesi ve özellikleri göz önüne alınarak kullanıcının avantajına göre satışa sunulur. Sıcak su elde etmenin pratik yollarından biri olan termosifon modelleri farklı çalışma prensiplerine sahiptir. Elektrikli ve doğalgazlı olarak kullanılabilen farklı yakıt türlerine sahip bu modellerin özellikleri buna bağlı olarak değişir. Termosifon fiyatları üzerinde etkili konulardan biri tank kapasitesidir.

Popüler olarak endüstriyel alanlarda kullanılan termosifon modelleri Truetechadresinde ihtiyaçlarınıza yanıt verebilir. Spor salonu ve spa gibi alanlara özel ürün çeşitleri bulunur. Tank kapasitesinin değişmesi ile beraber ürünün ısınmak için ihtiyaç duyduğu iç sistemler ve yakıt miktarı da artış gösterecektir.

Endüstriyel işletmeler için kullanılabilir olan bu modelleri farklı tank ve yakıt özelliklerine sahiptir. Tezgâh altı, tezgâh üstü ve banyo termosifonu gibi birçok farklı kurulum alanına sahip olan modeller sizlere her zaman sıcak su üretir.

Endüstriyel Termosifon Hakkında

Sıcak su insanın temizlik konusunda sizlere destek verir. Aynı zamanda bakteri ve mikroplardan yüzeyi arındırmayı da kolay hale getirir. Sıcak su üretmek için kullanılan kombi ve şofbenler gibi amaca özel olarak üretilmiş olan bu ürünler içinde yer alan rezistanslarla çalışır. Isınan rezistans suya temas ettikçe onun ısınmasını ve belli bir sıcaklıkta kalmasını sağlamaktadır.

Profesyonel iş yerlerinde ve imalathane gibi alanlarda da sıcak suya erişimi kolay hale getirmek için endüstriyel termosifon modellerinden destek alınır. Farklı özelliklere sahip olan termosifonun seçimi alınan verimi direkt olarak etkiler. Endüstriyel elektrikli termosifon, elektrikli ya da doğal gazlı olarak çalışır. Isınan rezistansla suyun derecesi ayarlandığından belli aralıklarla suyun ısı derecesini stabilize etmek için kapanır.

Hangi musluklar üzerinden dağıtım yapılacağı tesisata göre değişebilir. Elektrikli modeller henüz doğalgaz bağlanmayan yerlerde en sık tercih edilen ısıtma çözümleri arasındadır. Mutfak, banyo ve farklı alanlarda kullanılan modeller evlerin yanı sıra işletmelerde de gerekli olur. Antibakteriyel özelliğe sahip olan termosifon modellerinde suyun ısısı 70 dereceye kadar yükselir.

Eta Saat Çeşitleri Saat Port'ta Sizleri Bekliyor Eta Saat Çeşitleri Saat Port'ta Sizleri Bekliyor

Endüstriyel Elektrikli ve Doğalgazlı Termosifon Modelleri

Endüstriyel işyerlerinde kullanım için üretilen termosifonlar farklı seçenekleri ile öne çıkmayı başarıyor. Depolama kapasitesi yüksek olan, geniş tanklı bu modeller özellikle banyo gibi aşırı derecede su kullanımına ihtiyaç duyulan alanlarda tercih ediliyor.

Modellerin tank kapasitesinden sonra öne çıkan özelliklerinden birisi de güç durumudur. Isıtma gücü, suyun ne kadar kısa sürede hazır olacağıyla ilgilidir. Tank kapasitesi arttıkça ısıtma değeri yükselmeye başlayacaktır. Isıtma değerinin yükselmesi hız da kazandırdığı için sürekli aktif olarak sıcak su kullanılan alanlarda bu değerin üstte olanlarını tercih eder. Böylece sistemiaralıksız şekilde kullanabilirsiniz. Termosifonda yer alan suyun kaç derece olduğu, kaç derece olması istendiği ya da ne kadar kaldığı gibi farklı özellikleri belirleyen düğmeler yer almaktadır. Göstergeler üzerinden sorularınızın cevabını öğrenebilir, duruma göre ayarları değiştirebilirsiniz. Isı, basınç ve tank kapasite doluluğunu tam olarak gösteren değerler genellikle sabit olarak bulunur, modele göre ekstra göstergeler de sunabilir. Mekanik, LED, dijital ekranlı tasarımlar uzakta olsa da kolayca görülebilir. Endüstriyel elektrikli termosifonmodelleri her alana kurulabilir. Endüstriyel alanların durumuna göre ürünler kolayca entegre olabilir. Tezgâh altı ve tezgâh üstü tasarımlar montaj yapılarak kolayca kullanılabilir. Dıştan şık tasarım dizaynına sahip modeller eve dekoratif bir hava da katmayı başarabiliyor.Truetech adresinde aradığınız termosifon modellerine hemen sahip olabilirsiniz.

Editör: Ayhan Çekmez