Trabzonspor Beşiktaş Maçı VAR Kayıtları Açıklandı Trabzonspor Beşiktaş Maçı VAR Kayıtları Açıklandı

Sakatlığı nedeniyle UEFA Uluslar Ligi'nin ilk maçı olan Galler deplasmanında forma giyemeyen Eren Elmalı, İzlanda maçına ilk 11'de başladı ve müthiş performans gösterdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun attığı ikinci golün asistini yapan Eren Elmalı, sahada gösterdiği performans ile büyük beğeni topladı.

Sahada en az pas hatası yaparak oynayan milli sol bekin performansı dikkat çekti.

İşte Eren Elmalı'nın performansı
Topla buluşma: 65
Pas yüzdesi: 38 %92,1
Orta: 3 %0,0
Asist 1
Şut pası: 3
İkili mücadele: 5/12
Uzaklaştırma: 3
Pas arası: 5
Yapılan faul: 1

MONTELLA EREN ELMALI'NIN HAKKINI TESLİM ETTİ

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada,"Eren Elmalı'yı bugün benimle birlikte ilk defa gördünüz. Çok iyi oynadığını söyleyebilirim. Ben İsviçre'de onu izleyemeye gitmiştim, performansından çok memnun kaldım." İfadelerini kullandı.

ERTEM ŞENER SAÇMALADI!

Spor yorumcusu Ertem Şener, A Milli Takımın sol bek oyuncusu Eren Elmalı hakkında kullandığı ifadeler ise tepkiye neden oldu.

Ertem Şener," Milli Takımda Eren Elmalı diye bir futbolcumuz var. Hiç iyi değil. Ben performansını beğenmiyorum. İddia ediyorum İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmasa oynayamaz. Trabzon statüsünde Hacıosmanoğlu'nun torpillisi gibi ben böyle bir şey görmedim. Hakan Çalhanoğlu'na laf edeceğimize biraz bunlara da bakalım. Herkes büyük oyunculara bakıyor ama onlara kim yardım ediyor onu da incelemek lazım." İfadelerini kullandı.

TRABZON'DAN TEPKİ GECİKMEDİ!

Eren Elmalı ile alakalı şaşırtan sözlere imza atan Ertem Şener'e Trabzonspor camiasından da tepki gecikmedi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve aynı zamanda 1967 Değirmendere Spor Kulübü Başkanı Adem Söğüt," Ertem Şener maçları neresiyle izliyor ve yorumluyor merak ediyorum. Sahanın en etkili futbolcusu hakkında kullandığı ifadeler akıl alır gibi değil. Anlaşılan kişisel menfaati üzerine yapılan bir yorum olmuş. Kendisine hiç yakışmayan sözler. Acil tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Eren Elmalı'yı milli takım performansından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını Trabzonspor forması altında da görmeyi temenni ediyorum. " İfadelerini kullandı.

Editör: Haber TS