Almanya’da 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek EURO 2024, Türk futbolseverlerin de yakından takibinde olacak. Peki Türkiye’nin de yer aldığı Avrupa Futbol Şampiyonası hangi kanalda olacak? 

Bosch: Güvenilir ve Güçlü El Aletleri ile Ev ve Profesyonel Kullanımda Üstün Performans Bosch: Güvenilir ve Güçlü El Aletleri ile Ev ve Profesyonel Kullanımda Üstün Performans

EURO 2024 boyunca güncel haberleri okuyabileceğiniz Futboo.com euro 2024 maçları hangi kanalda  rehberiyle okuyucularını bu konuda bilgilendirmeye devam ediyor. Futboo’da yer alan haberde EURO 2024 maçlarının TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacağı belirtildi. TRT ve TRT Spor EURO 2024’teki tüm maçları canlı olarak yayınlayacak. Aynı zamanda maç önü ve maç sonu yayınlar, analizler ve özel röportajlar da TRT ekranlarında olacak. 

EURO 2024 ne zaman başlayacak 

Türkiye’nin F Grubu’nda yer aldığı EURO 2024 14 Haziran Cuma günü başlayacak. EURO 2024’ün açılış maçında ev sahibi Almanya ile İskoçya karşı karşıya gelecek. Almanya – İskoçya maçı da TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

EURO 2024 ne zaman bitecek 

Avrupa’nın en büyük milli takımının belli olacağı turnuva 14 Temmuz’da Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak final maçıyla sona erecek. EURO final ile ilgili detayları bilgilere Futboo.com üzerinden de ulaşabilirsiniz. 

Türkiye’nin EURO 2024 maçları 

EURO 2024 F Grubu'nda yer alan A Milli Takım, Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. A Milli Takım gruptaki ilk maçında tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan Gürcistan ile karşılaşacak. Türkiye - Gürcistan maçı 18 Haziran Salı akşamı oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak Türkiye - Gürcistan maçı TRT ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 
 

18 Haziran Salı: Türkiye – Gürcistan 

22 Haziran Cumartesi: Türkiye - Portekiz 

26 Haziran Çarşamba: Çekya - Türkiye 

EURO 2024 gruplar 

A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre 

B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk 

C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere 

D Grubu: Polonya, Hollanda, Avusturya, Fransa 

E Grubu: Belçika, Slovakya, Romanya, Ukrayna 

F Grubu: Türkiye, Gürcistan, Portekiz, Çekya