Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, transfere dair önemli mesajlar verdi. Ligin yapısına uyan forveti tarif eden Avcı, "Türkiye'de ve Trabzonspor'da bir gerçek var. Trabzonspor'un son 3 santraforu baş oyuncusu ve hepsi faydalı oldu bu ligde. 15'er tane ortalama goller... Cornelius, Onuachu ve Sörloth, bizim ligimize de uygun profil bunlar. O profilden devam etmeyi düşünüyoruz. Parası ekonomisi, değerlendirilir. Onuachu sayısal olarak istatistik olarak başarılı oldu" ifadelerini kullandı.

2-3 TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: Forvet, stoper ve orta saha mevkilerinde transfer çalışmamız var. 2-3 transfer yapmayı planlıyoruz. Yerli havuzu dar biliyorsunuz, ona da bakıyoruz. Kolay da olmuyor, yabancı kuralındaki sayının bir an önce netlik kazanması gerekiyor. Dışardakiler hariç, buradan giden olabilir, yerine gelen olabilir, öyle değerlendireceğiz. Mevcuttan belki biri çıkıp açığı kapatır. Öyle bir beklentimiz ve heyecanımız bulunuyor

STOPERE TAKVİYE YAPACAĞIZ

Teknik direktör Abdullah Avcı, stoper mevkisinde geçen sezon Mendy ve Denswil'i de kullandığını dile getirerek, "Bir devreye yakın oynadılar orada. Faydalı da oldular bize. Ama rekabeti artırabilmek için. Orada Rayan iyi ama Ali de fena gitmiyor. Ama bir tane net olarak o bölgeye oyuncu almamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

CHAM DURDU

Muhammed Cham'da kulübü yüksek fiyat istedi. Transfer şu anda durdu. Birçok formasyona uyabilir. Almak istiyoruz

ORSIC HAZIR

Orsic Macaristan kampına hazır geldi. Şu anda fiziksel olarak iyi durumda. Çalışmış durumda, hazırlık maçlarında bakacağız.

EN KEYİFLİ KAMPIM

Abdullah Avcı, Macaristan'daki çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, "Yaptığımız transferlerle takımdaki rekabet ortamı arttı. Eren'in performansından memnunuz ama Barisic'in gelmesi ile rekabet daha iyi hale geldi. Son zamanlarda en keyif aldığım kamp ortamı şu anda. Son derece keyifle çalışıyoruz" dedi.

İDMANA AYAR ÇEKTİ

Rıza Çalımbay Enis Bardhi'yi İstedi Rıza Çalımbay Enis Bardhi'yi İstedi

Macaristan'ın Szeged kentindeki olumsuz hava, yeni sezon hazırlıklarını etkiledi. Hava sıcakları bu hafta başından itibaren artmaya başlamıştı dün ise termometreler 38 dereceyi gösterdi. Bu durumu takip eden Avcı küçük de olsa bir çözüm buldu. Deneyimli teknik adam antrenman saatlerini değiştirerek bir nebze önlem aldı.

Editör: Haber TS