Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde açılan anaokulu sonrası sosyal medyada yaşanan tartışma, Akalın’ın Ergen’i takipten çıkmasıyla sonuçlandı.

Oyuncu Sevil Akdağ Kimdir? Oyuncu Sevil Akdağ Kimdir?

Teşekkür Mesajı Krize Dönüştü

Gülben Ergen’in kurucusu olduğu "Çocuklar Gülsün Diye Derneği", Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 56. anaokulunu açtı. Açılış sonrası Ergen, sosyal medya hesabından destek veren isimlere teşekkür etti. Ancak paylaşımda, Ceylan ailesinin isminin geçmemesi, Demet Akalın’ın tepkisini çekti.

Akalın, Ergen’in paylaşımına şu yorumu yaptı:

"Bir teşekkürü boş geçmişsin sevgili Gülben! Ceylan ailesine ayıp oldu insanlara."

Gulben Ergen Ile Demet Akalin Arasinda Tesekkur 18438544 9725 M


Gülben Ergen: "Teşekkürlerimi Özel Olarak İlettim"

Bu yoruma karşılık veren Gülben Ergen, teşekkürlerini özel olarak ilettiğini belirterek şu yanıtı verdi:

"Sevgili Demet, okulumuz hayırlı olsun mu demek istedin? Okul parkını yaptıran dostlarının Instagram’dan teşekkür beklediğini düşünemedim. Ben WhatsApp’tan teşekkür etmiştim. Adreslerini yazarsan buradan da edeyim."

Bu açıklamaya rağmen Demet Akalın, tepkisini sürdürdü ve Gülben Ergen’i sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı.

Gulben Ergen Ile Demet Akalin Arasinda Tesekkur 18438544 6374 M


Demet Akalın Takipten Çıktı, Ergen Takipte Kaldı

Yaşanan bu olayın ardından Demet Akalın, Gülben Ergen’i sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Ancak Gülben Ergen’in, Akalın’ı takip etmeye devam ettiği görüldü.

İkilinin geçmişte birçok kez gerilim yaşadığı bilinse de, bu olay magazin dünyasında "Demet Akalın ve Gülben Ergen dostluğu bitti mi?" sorularını gündeme getirdi. Taraflardan henüz yeni bir açıklama gelmezken, sosyal medya kullanıcıları tartışmayı farklı yorumlarla değerlendirmeye devam ediyor.