Trabzonspor'un etkin taraftar gruplarından Gurbetçi Gençler, Trabzon Dernekleri Federasyonu seçiminde İsmail Turgut Öksüz'ü destekleyeceklerini açıkladı. 

Grubun resmi sosyal medya platformlarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli Trabzon ve Trabzonspor camiası,


1980 yılından bu güne kadar Gurbetçi Gençler, her zaman gereğini yapmış ve doğrunun yanında Trabzon’u temsil edebilecek kabiliyette ve vizyonda olan isimlerle birlikte yol yürümüştür. Bu gelenek, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanlık seçiminde de devam edecektir.


Gurbetçi Gençler olarak, İstanbul’da Trabzon’u temsil edecek bu önemli sivil toplum örgütümüzün seçiminde gerek Trabzon’a yakışır gerekse de Trabzonspor’un taraftarına ve camiasına değer veren, sadece seçimlerden seçime arayıp soran değil, camia içerisindeki düşüncelere değer veren, Trabzon vizyonuna ve Trabzon camiasına yakışır şekilde hareket ederek kıymet gösteren ve görmemezlikten gelmeyen isimle yeni bir yapılandırmanın faydalı olacağını düşünmekle birlikte;
Gurbetçi Gençler, Tribün Liderimiz Mustafa İlhan’ın öncülüğünde;


Trabzon Dernekleri Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Adayı Sn. İsmail Turgut Öksüz’ü destekleme kararı almıştır. 
Aldığımız bu kararın camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, İsmail Turgut Öksüz başkanımıza ve ekibine  başarılar diliyoruz.

Göztepe Maçı Öncesi Gözler Nwakaeme'de Göztepe Maçı Öncesi Gözler Nwakaeme'de

Editör: Hasan Yılmaz