• DOLAR 34,23 %0.03
  • EURO 37,03 %0.02
  • ALTIN 3.017,93 %0.86
  • BİST100 8.839 %2.13
  • BITCOIN 67.600 %0.9
  • ETHERIUM 2.630 %-1.67
12°

Mendy Haberleri

Mendy haberleri ve güncel Mendy gelişmeleri, Mendy ile ilgili tüm video, Mendy fotoğrafları ve Mendy haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


Trabzonspor oyuncularından Batista Mendy ve Stefano Denswil, 1-1 biten Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 18.haftasında Trabzonspor, sahasında Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Bordo-mavililerde Batista Mendy, kariyerinde ilk golünü attı.

Fransız oyuncu, yeni transfer gelene kadar savunmada görev yapacak.

Abdullah Avcı, Mendy kararını tekrarladı.

Karadeniz devinin sezon başında transfer ettiği Batista Mendy, Afrika Uluslar Kupası hazırlıklarını sürdüren Gine-Bissau Milli Takımı’ndan resmi davet aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçında stoper pozisyonunda başarılı bir performans sergileyen Batista Mendy’ye ilişkin önemli bir karar...

Trabzonspor'da, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından Mendy, yine savunmada görevlendirilecek.

Trabzonspor, 23 yaşındaki Fransız yıldızın trnsferinde hedefi 12'den vurdu. G.Antep maçında 40 yıllık stoper gibi oynayan Fransız yıldız; 77 kez...

Trabzonspor’un çok yönlü oyuncusu Batista Mendy, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından yine savunmada görevlendirileceği belirtiliyor.

Gaziantep FK maçında stoperde oynatılan Batista Mendy, normal mevkisi ön libero olmasına rağmen harika oynadı.

Trabzonspor'un Gaziantep FK deplasmanında oynayacağı karşılaşma öncesi Abdullah Avcı'nın açıklamaları

Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Angers takımından transfer ettiği Batista Mendy, orta sahada gösterdiği etkileyici performansla dikkat çekiyor.