• DOLAR 34,26 %0.01
  • EURO 36,99 %-0.05
  • ALTIN 3.031,33 %0.11
  • BİST100 8.750 %-1.00
  • BITCOIN 66.350 %-1.48
  • ETHERIUM 2.582 %-1.39
17°

Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


TRABZONSPOR

Trabzonspor'un eski futbolcusu Abdülkadir Ömür, HT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR

Şenol Güneş, Trabzonspor dönemlerinde gösterdiği başarılı performansın aksine, bu yıl çıktığı ilk 5 maçta sadece 1 galibiyet alırken, 4 maçtan...

TRABZONSPOR

Hırvat yıldız Orsic uzun bir sürenin ardından yeniden milli takıma geri döndü.

BASKETBOL

Bordo mavili yönetim, Trabzon'da düzenlenen "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" için şehre gelen eski oyuncuları için yemek organizasyonu düzenledi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor, "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" için şehre gelen eski oyuncuları için yemek organizasyonu düzenledi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. haftasında Papara Park’ta oynayacağı RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

TRABZONSPOR

Çılgınlar Grubu'ndan Trabzonsporlu kadın ve çocuk taraftarlara yönelik örnek bir davranış..

TRABZONSPOR

"Çok transfer başarıyı getirmez"

TRABZONSPOR

Trabzonspor’un efsane isimlerinin yer aldığı ‘Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası’, Filistin yararına düzenlenen anlamlı bir etkinlikle başladı.

TRABZONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 7 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TRABZONSPOR

Trabzonspor'un ve A Milli Futbol Takımı’nın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR

İzmir Spor Zirvesi'nde "Efsanelerle Futbol" oturumunda efsane teknik direktörler Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.