Hair Center of Turkey, İstanbul Bakırköy’de hizmet sunan bir saç ekim merkezidir. Oldukça uzun süredir sektörde kendisine yer bulan Haircenterofturkey, Türkiye’nin pek çok bölgesinde saç ekim hizmeti talep eden hastalarına hizmet sunar. Saç ekiminde yenilikçi ve gelişmiş teknikleri kullanmakta olup uygulama öncesinde saç analizleri yaparak saç özelliklerine en uygun saç ekim uygulamasını planlar. Saç ekiminde güvenilir, kaliteli ve teknolojik cihazlara yer veren haircenterofturkey, sektörün gelişimine katkıda bulunan çalışmalarına devam ediyor. Siz de uzman kadrosu ile hizmet sunan Hair Center of Turkey’in hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 

Saç Ekim Uygulamalarında Profesyonel İşlem Adımları

Saç ekim uygulamalarında her adımın titiz bir şekilde uygulanıyor olması oldukça önemlidir. Haircenterofturkey Saç Ekim Kliniği, saç ekim uzmanları ve doktorlar tarafından genel olarak şu adımları temele olarak uygulamalarda bulunur:

  • Saç analizi yapılarak hastanın saçına uygun yöntemler belirlenir.

  • Tercih edilen yöntemde gerekli olan malzemeler temin edilir.

  • Uygulama kapsamında donör bölgeden saç kökleri çıkarılır. 

  • Saçlı deri saçsız alana nakledilerek işlem tamamlanır.

  • İşlem sonrasında hastalarla iletişim kurularak hastanın durumu takip edilir.

    Dubai Vize Başvurusu: 2024 Yılı İçin Konsolosluk İşlemleri Rehberi Dubai Vize Başvurusu: 2024 Yılı İçin Konsolosluk İşlemleri Rehberi

Her aşama, uygulamanın başarılı bir şekilde tamamlanması açısından son derece önemlidir. Haircenterofturkey müşteri desteği sağladığı için müşterilerin süreç sonrasında akıllarına takılan herhangi bir konuda uzman desteği alması olanaklı hale getirilir. 

Saç Ekim Uzmanları ve Doktorlarının Yer Aldığı Yenilikçi Kadro

Saç ekimi sürecinde Haircenterofturkey tarafından sunulan profesyonel destek, hastaların kendilerini çok daha rahat hissetmesini sağlar. Saç ekim uzmanları ve doktorların yer aldığı yenilikçi kadro ile gerçekleştirilen çalışmalar, saç ekim uygulamasının en iyi şekilde tamamlanmasına olanak tanır.

Haircenterofturkey Saç Ekim Hastanesi Merkezi saç ekim süreci genellikle şu şekilde işler:

  • Online ücretsiz danışmanlık sunulur. Hasta, saç dökülmesinin görüldüğü bölgenin fotoğraflarını çekerek bu fotoğrafları WhatsApp üzerinden uzman danışmanlara gönderir.

  • Saç analizinin detaylı bir şekilde yapılabilmesi için operasyon öncesinde görüşme gerçekleştirilir.

  • Hasta ve doktorun ortaklaşa kararı ile randevu oluşturulur.

  • Daha önceden belirlenen saç ekim tekniğine göre saç ekim uygulaması gerçekleştirilir.

Siz de Haircenterofturkey profesyonel saç ekim hizmetlerinden faydalanmak için iletişim kurabilir, yenilikçi saç ekim uygulaması sayesinde istediğiniz saç yoğunluğuna ulaşabilirsiniz.