Kuveyt'in Kazma Futbol Kulübü'nün Tunuslu teknik direktörü Asaad Chebbi, Pazartesi günü Setinfo Sport'a verdiği demeçte, Faslı Montasser Lahtimi'nin Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra imzalanmasının önemini anlattı.

Kuveyt kulübü Kazma, resmi Instagram hesabında oyuncunun tanıtımının fotoğrafını paylaştı ve altına şu başlığı attı: “Yeni oyuncumuz Montaser Lahtemi” başlığıyla paylaştığı fotoğrafta anlaşmanın detaylarına yer vermedi.

TFF'de O İsim İstifa Ettiğini Açıkladı TFF'de O İsim İstifa Ettiğini Açıkladı

El Chabi anlaşmayla ilgili özel açıklamalarda bulundu: “Avusturya ve Fas'taki tecrübelerime dayanarak, her zaman 22 ve 23 yaşlarındaki genç oyunculara güvenmeyi seviyorum çünkü kulübe ya da genel olarak takıma katkı sağlayabiliyorlar.”

Daha önce Wydad Sporting ve Al Fath Rabati formalarını giyen Montasser Lahtemi'den övgüyle söz etti: “Montasser Lahtemi şu anda Fas sahnesindeki en iyi oyunculardan biri, eğer onunla nasıl başa çıkacağımızı ve ona nasıl güveneceğimizi bilirsek.” dedi.

Lahtimi bilindiği üzere Trabzonspor'da oynadığı dönemlerdeki formsuz görüntüsü ve disiplinsiz tavırlarıyla tepki çekmişti. 

Editör: Haber TS