TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

"Oy pusulalarını da seçecektik, beyazı seçmek istedik. Çünkü Türk futbolunda beyaz bir sayfa açmak istiyoruz" diyen Hacıosmanoğlu "Bu salondan başkan olarak çıkarsam ilk işim; kulüp başkanlarının PFDK'ya sevkini yasaklayacağız." diye konuştu.

Türk futbolunun sorunlarını bildiğini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu ""Türk futbolunun adil ve adaletli yönetime ihtiyacı var. Futbolda adalet diyoruz. Bütün sorunlarımız adaletsizlikten çıkıyor. TFF Başkanı adaleti sağlamak zor değil. Sağlama niyetiniz yoksa niye aday oluyorsunuz? Büyükekşi 'Akademi kurduk, hakemleri yetiştirdik' dedi. Nasıl yetiştiler, ben anlamadım? Siz başkan olarak irade ortaya koyabiliyor musunuz? Mecnun başkan ile biz forma çıkardık, her takıma eşitiz. Bunu sağlamak zor değil! Ancak adalet sağlama niyetiniz yoksa, neden aday oluyorsunuz? Siz bir hafta birine, bir hafta birine yaranıyorsunuz. Siz böyle yaparsanız, alttakiler dağılır gider. 600 sene dünyayı yönettik, kendi evlatlarımıza güvenmiyoruz. Onca parayı yabancı hakeme veriyoruz" dedi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Yeni Sezon Öncesi Mesaj Yayınladı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Yeni Sezon Öncesi Mesaj Yayınladı

İbrahim Hacıosmanoğlu, adaylık süreciyle ilgili de "Aday olmaya karar verdiğim zaman ilk Mecnun Başkan'ı aradım. Daha önce bu kurulda çok iyi dost olmamıza rağmen ufak bir tartışma olmuştu aramızda. Dedim ki 'Sayın başkanım, Türk futbolunun artık barışa, huzura, kardeşliğe ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS