Mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan adaylığı için yarıştığı Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde kazanan taraf İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

BAŞKAN DOĞAN: GİDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİK

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu seçilmesi sonrası ilk olarak 61saat’e özel açıklamada bulundu.

Başkan Doğan açıklamasında, “Futbolda Trabzon devrimi oldu. Baskıya boyun eğmedik. Zaten gideceğini söylemiştik ve gitti” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NDAN KARDEŞLİK VURGUSU

TSYD Trabzon Şubesinden Gençlik ve Spor İl Müdürüne Ziyaret TSYD Trabzon Şubesinden Gençlik ve Spor İl Müdürüne Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarında, “Kardeşliği Türk futboluna aşılayacağız. Türk futbolunun adaletli yönetilmesine inanıyoruz. Bize bu teveccühü gösterenlere teşekkür ediyorum. Ben bir şey kazanmadım. Türk futbolu kazandı. Allah bize destek verenlere bizi mahcup etmesin. Bize bir adım gelene biz on adım gideceğiz. Biz başkanız ama takımlarlayız. Biz TFF 2.Lig’i, TFF 3.Lig’i, Süper Lig’i, Trendyol 1.Lig’i hepsini temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Başta Trabzonspor olmak üzere Beşiktaş, Galatasaray ve RAMS Başakşehir'in aralarında yer aldığı birçok takım Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik ederken Fenerbahçe resmi hesaplarından henüz bir paylaşım yapılmadı.

Editör: Haber TS