Trabzonspor'un transfer girişimlerine devam ettiği Paul Onuachu ile ilgili Sounthampton teknik direktörü Russel Martin’den açıklama geldi. Martin, oyuncunun ayrılma talebi olup olmadığını yanıtladı. 

Trabzonspor’da pivot forvet krizi yaşanıyor. Bordo - Mavililer transfer sezonunun başından itibaren bu bölgeye yapmayı planladığı transfer girişimleri ne yazık ki henüz bir sonuca bağlanamadı. 

Bordo - Mavililer geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan Paul Onuachu’nun transferi için görüşmelerini sürdürdüğü İngiliz ekibi Sounthampton’dan henüz istediği sonucu alamadı. 

Nijeryalı oyuncunun Trabzonspor’da forma giymek istemesine karşın, İngiliz ekibinin istediği yüksek bonservis bedeli ise bu transferinin önündeki en büyük engel. 

Son dönemde ise Onuachu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Onuachu, Trabzonspor’da forma giymek istediğini İngiliz ekibine bildirdi. 

Ancak Sounthampton’un teknik direktörü Russel Martin, bu iddiayı doğrulamadı.  Martin yaptığı açıklamada, “Bildiğim kadarıyla transfer talebi olmadı. Bana farklı bir şey söylenirse söylerim. Çok sıkı antrenman yapıyor. Henüz oynamaya hazır değil. Sadece pazar gününden beri geri döndü. Bu yüzden bekleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kayserispor Beraberliği Sonrası Şenol Güneş'ten Flaş Açıklamalar Kayserispor Beraberliği Sonrası Şenol Güneş'ten Flaş Açıklamalar

Bilindiği gibi Trabzonspor ile Sounthampton arasında süren transfer görüşmelerinde Onuachu için istenen bonservis bedeli en son 10 Milyon Euro’ya kadar düşmüştü. Trabzonspor bu bedeli oyuncu takasıyla daha da aşağı düşürmeye çalışıyor. Ancak İngiliz ekibi şu ana kadar henüz bu teklifi kabul etmiş değil. 

Southampton, ilk etapta oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etmemiş ancak transfer görüşmelerinin uzun sürmesi sonrasında İngiliz ekibi Nijeryalıyı kamp kadrosuna dahil etmişti. Hazırlık maçlarında kadroya dahi alınmayan Onuachu’nun İngiliz ekibinde bir geleceği de görünmüyor.

Editör: Haber TS