İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar İlçe Başkanlığı binasının açılışı bugün yapılan törenle gerçekleştirildi.

Açılışa Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ersin Beyaz, Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Toktaş, Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, Genel İdare Kurulu üyeleri Rıdvan Yalçın ve Orkun Kanber katıldı.

Trabzon İYİ Parti adayı Muhammet Erkan'dan hayvan oteli vaadi Trabzon İYİ Parti adayı Muhammet Erkan'dan hayvan oteli vaadi

2025 yılından itibaren Türkiye'yi yönetmeye aday iktidar partisi adayı olacaklarını belirten İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun selam ve sevgilerini ileterek, Trabzon'un Türkiye'nin lider şehirlerinden biri olduğunu ifade etti.

Hafta sonu Isparta, Uşak ve Afyon'da bulunacaklarını belirten Yılmaz, İYİ Parti Trabzon teşkilatının çalışmalarını hızlandırıp güçlendirecek parti binasının açılışını gerçekleştirdiklerini, Eylül ayına dek tüm ülkeyi gezeceklerini ve yeni yılda ülkeyi yönetecek iktidar partisi adayı olacaklarını belirtti.

Hasan Toktaş ise İYİ Partinin zor şartlar altında kurulduğunu ve kuruluş gerekçelerinden ayrılmadığını ifade ederek, Türkiye'nin İYİ Partiye ihtiyacının devam ettiğini kaydetti.

Yavuz Aydın ise fındık bölgesi olan Trabzon'da çay ve fındık üreticilerinin yararına çalışmalar yapacaklarını, tüm siyasi partilerin fındığa ve tarım ürünlerine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Editör: Didem Bektaş