İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Trabzon teşkilatının kendisine yaptığı sürprizle Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Adalet Peşinde" etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Etkinlik, partinin 7. kuruluş yıl dönümü sebebiyle gerçekleşti. Dervişoğlu, Abdullah Öcalan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilmesine yönelik endişelerini dile getirerek, "Kim hangi planı yaparsa yapsın, o canibaşı tıkıldığı delikten çıkamayacak," ifadesini kullandı.

Trabzon'da Ziya Gökalp Unutulmadı Trabzon'da Ziya Gökalp Unutulmadı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıl dönümüne iki gün kala yaptığı konuşmada, Türk milletinin onuruna yönelik tehditlere karşı duracaklarını ve ülkenin hukuk sisteminin tehlikede olduğunu belirtti. Dervişoğlu, "Saray saltanatınca sürdürülen hain planların" milli bir tehlike oluşturduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin eğitim ve sağlık sistemlerinin ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Dervişoğlu, partisinin temel misyonunun Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatmak olduğunu belirtti ve Türk milletine olan inancını pekiştirdi. "Umudumuzu kaybedecek bir dakikamız yoktur," diyerek ülkedeki terör tehdidine karşı kararlılık vurgusu yaptı. Ayrıca, siyasi hareketlerinin kimsenin şahsi hırslarına kurban edilmeyeceğini, Türk milletine iktidar vadedildiğini belirterek, güçlü bir toplum için kararlılıkla mücadele edeceklerini ifade etti.

Editör: Haber TS