TFF'den Trabzonspor Beşiktaş Derbisi Sonrası Açıklaması TFF'den Trabzonspor Beşiktaş Derbisi Sonrası Açıklaması

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlenen futbol turnuvası tamamladı.

Bordo mavili kulüpte Genel Sekreter Kemal Ertürk turnuvaya dair değerlendirmelerde bulundu.

Ertürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Türk futbolunun geleceğini oluşturacağına inandığımız futbol okullarımızın genç yetenekleri, sevgili çocuklar,

Türkiye’nin dört bir yanında yer alan Trabzonspor futbol okulları’nda yetişen geleceğin yıldızlarını yetiştiren futbol okullarımızdan sorumlu koordinatörümüz, değerli Necati Özçağlayan hocamız, hasret kaldığımız şampiyonluğun son mimarlarından kıymetli Abdullah Avcı hocamız, Başkanımız Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor yönetim kurulu adına hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Bu yıl onursal başkanımız da olan Sayın Mehmet Ali Yılmaz adına organize edilen Trabzonspor futbol okulları turnuvası’nın birini daha tamamladık.

Ülkemizin her ilinin yanı sıra Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de gelenlerle birlikte 33 futbol okulunun 2 bölüm halinde katıldığı turnuva her bakımdan yararlı olmuştur.

Söz konusu altyapı ve futbol okulları olduğunda akla gelen ilk şehir Trabzon’dur. Trabzonspor da dünyanın en büyük şehir takımıdır. Bu takımın ülkemizin her ilinde futbol okullarının bulunması da bu büyüklüğün göstergesidir.

Şunu asla unutmayınız sizler sadece bu şehir takımı Trabzonspor’un değil, Türk futbolunun da geleceğisiniz.

Gelecekte en iyisi olmanın yolunun da hem eğitimden, hem de sahada çok çalışıp başarılı olmaktan geçtiğini unutmayın.

Bu duygu ve düşüncelerle Trabzonspor futbol okullarının birer ferdi, Trabzonspor ve Türk futbolunun geleceğine talip olduğunuz için sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Editör: Haber TS