ATV'de Cumartesi akşamları yayınlanan 21 Eylül'de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Osman Sınav'ın Kör Nokta dizisi, "Yaralandığın yer, senin kör noktandır" sloganıyla çekiliyor. Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz ikilisini başrolde buluşturan Kör Nokta konusu, çekim yerleri ve oyuncu kadrosu ile binlerce dizi severi etkisi altına aldı. Peki, dizi nerelerde çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Kör Nokta Konusu

Yusuf Ömer Sınav'ın yönettiği, Osman Sınav'ın yapımcısı olduğu Kör Nokta; suçun suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilecek bir adalet savaşın hikayesidir. Ama bu savaşın galibinin de mağlubunun da tek bir belirleyeni olacaktır; aşk...

Suç, adalet, aşk ve ihaneti bir araya getiren dizide Aslım ve Gece adında iki genç kızın hikayesi anlatılıyor. Trafik kazası geçiren iki genç kızın kazadan sonra aşk, ihanet ve entrika olayları konu ediniliyor. Dizi; İstanbul'un farklı semtlerinde çekiliyor.

Arak dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Arak dizisi oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Arak dizisi oyuncuları kimlerdir?

Peki, Kör Nokta oyuncuları kimler? İşte tam kadro…

Kör Nokta Oyuncuları

Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Mehtap Bayri, Ruhi Sarı, Hilmi Özçelik, Cansu Fırıncı, Öyküsu Özyürek, Görkem Kasal, Aylin Kabasakal, Şendoğan Öksüz, İrem Kübra Bakırtaş, Erhan Çircioğlu, Göktan Oktay Göztepe ve Uluç Avcı ‎dizide rol alıyor.

Editör: Didem Bektaş