Kulis Meydanı - 26 Temmuz 2024 Kulis Meydanı - 26 Temmuz 2024

TFF’DE ADALET YERİNİ BULACAK

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF başkanlığına seçilmesinin ardından gözler Trabzonlu isimlere çevrildi. MHK’de beklenen değişim yaşanırken, Trabzon'un saygıdeğer eğitimcisi ve spor adamı Hikmet Öksüzoğlu 2020 yılında görev yaptığı Merkez Hakem Kurulu’na geri döndü. Sebatspor kaptanlığı da yapan Öksüoğlu, aynı zamanda yazarlık görevi de yürütüyordu. 2. Ve 3. Lig müsabakalarından sorumlu olacak Hikmek Öksüzoğlu aynı zamanda bölge temsilciği görevini de yürütecek. HaberTS olarak Öksüzoğlu’na görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, TFF Genel Sekreteri görevine Trabzonlu Abdullah Ayaz getirildi. Trabzonluların adaletinden kimsenin şüphesi olmasın. Hacıosmanoğlu’nun göreve gelmesinin ardından Trabzonspor kollanacak diye algı yürütenler, Trabzonspor’un zarar görmesi ve hakkının yenmesi için yıllardır mücadele verenlerdir.

G T Qsjg S W I A A Me3B

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞAN KULÜPLER BİRLİĞİ’NE KATILMADI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi’nin karşısında net bir tutum sergilediği gözlendi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı olarak seçilmesinde yoğun mücadele gösteren Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Kulüpler Birliği’nin başkanlık seçimine ise katılmamayı tercih etti. Gerek transfer çalışmaları gerekse Trabzonspor’a katkı sağlayacak projelere yoğunlaşan başkan Ertuğrul Doğan, olaylı Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrasında Kulüpler Birliği’nin üç maymunu oynamasıyla beraber toplantılara katılmama kararlığını devam ettirdi. Başkan Ertuğrul Doğan’ın gerek TFF seçimlerinde gerekse Kulüpler Birliği’nin tutumuna karşı gösterdiği duruş bordo mavili taraftarlar tarafından da takdir topladı.

G Syi En P Xc A Ez J X

TRABZONSPOR BİR REKLAM ARACI DEĞİLDİR

Trabzonspor’da başta başkan Ertuğrul Doğan olmak üzere yönetim kurulu üyeleri büyük fedakarlıklar yaparak gelecek sezon şampiyonluk yarışı veren bir takım oluşturuyor. Son olarak dünyaca ünlü yıldız Savic’i Trabzon’a getiren Trabzonspor, resmi hesaplar üzerinden Savic’in yolculuğunun görüntülerini paylaştı. Bu durum kulübün sosyal medya hesaplarının da hareketlenmesini ve canlanmasını sağladı. Tabi ki menajer bağlantılı bazı meslektaşlarımız durumdan rahatsızlık duyarak, kulübün kendisi için yaptığı PR çalışmasından rahatsızlık duydular! Trabzonspor en üst kurumdur ve kulübün resmi hesaplarının güçlenmesi en temel gerçektir.
Dikkatimizi çeken başka bir konu da var. Savic Trabzon’a geliyor, mikrofon logolarından futbolcunun görüntüsü alınamayacak boyuta geliyor. Aynı şekilde idmanlarda anlık gelişen toplantılarda da mikrofon gösterme yarışı, röportajda söylenecek ve haber değeri taşıyacak açıklamaların önüne geçiyor.
Günde 100 kişinin okumadığı site bir logo yaptırıyor, bir kurumu yok. Vergi ödeme derdi yok. Sunucu kirasıyla işi yok. Trabzonspor’u ve Trabzon yerel basınına yıllardır emek verenleri reklam aracı olarak kullanıyor. Bu yaşanan çirkin görüntünün sonu ne zaman gelecek bekleyip göreceğiz. Ama bugün önüne geçilmezse, her taraftar bir haber sitesi açar, tıklanmasının önemi olmaz ve logo yaptırırsa bundan sonrası ne olacak bunu da düşünmek gerekiyor. Durum şimdi böyle ise geleceği hiç düşünemiyoruz. Trabzonspor medya birimini de bu konuda göreve davet ediyoruz. Trabzonspor haberleri en çok okunan site olma başarısı gösteren HaberTS olarak, logo üzerinden reklam yarışı yapanlardan çok sıkıldık.

Fdsgdsfgdfgfh

İSMAİL TÜRÜT TRABZON’DA O ŞARKIYI CANLI OKUYACAK MI?

Geçtiğimiz sezon Rize’de oynanan Rizespor Trabzonspor karşılaşmasında Onay Şahin ve İsmail Türüt’ün bestelediği ve seslendirdiği iki şehrin arasında dostluğu simgeleyen şarkıda Trabzonspor’un futbolda büyüklüğünün vurgulanması Rizespor tribünlerinin tepkisine neden olmuştu. Trabzonspor’a sevdasıyla bilinen Rizeli sanatçı İsmail Türüt Cumartesi akşamı Trabzon Ganita sahiline geliyor. Rize’de oynanan karşılaşmada, ”yönetim uyuma müziği kapat” tezahüratları müziğin yarıda kesilmesine neden olmuştu. Ganita akşamında İsmail Türüt’ten aynı şarkıyı canlı olarak ve hiç kesilmeden dinleyecek miyiz merakla bekliyoruz.
Trabzonsporluların şehri Trabzon’da bordo mavi bir gece sizleri bekliyor. Cumartesi akşamı saat 20:00’da Ganita Sahil Parkı’nda sahne alacak olan usta sanatçıyı Trabzonsporlu taraftarlar da 4 gözle bekliyor.

Unknown 37

OSMANLI TOKADI SONRASI TRABZONLU ŞAMARI!

TBMM’de terör örgütü sempatizanlığı yapan, çocuk katili Abdullah Öcalan’a destek vererek halay çekenleri alan emniyet görevlilerini suçlayan DEM Partili Ali Bozan’a mecliste şamar atarak haddini bildiren Trabzon’un evladı Adil Karaismailoğlu, sosyal medyada en çok takdir edilen siyasiler arasında ilk sırada yer aldı. Terör sevici vekil Ali Bozan’a atılan tokat ve çıkan o ses, Türk milletinin sesi olarak yorumlandı. Dünyanın yakından bildiği Osmanlı Tokadı sonrasında Trabzonlu şamarı da nesilden nesile anlatılacak gibi duruyor.

G T Rnh5Q Xs A Aou D O

Editör: Haber TS