MasterChef Türkiye ekibi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın davetiyle Trabzon'a geldi. Her sene reyting rekorları kıran ve en çok izlenen programların başında gelen MasterChef, bu sezonki ilk dış çekimini Trabzon'da yaptı. Peki, MasterChef Trabzon Ortahisar bölümü hangi gün yayınlanacak? Ortahisar'da neler yaşandı?

MasterChef Türkiye'nin Trabzon'da çekilen bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelecek. Ekip, 3 gün boyunca Trabzon'un tanıtımına yönelik çekimler gerçekleştirdi.

Çekimler, Trabzon'u panaromik olarak gören Boztepe Seyir Terası'nda yapıldı.

MasterChef şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu önderliğinde sezonun yarışmacıları takım oyununda, Trabzon'un en beğenilen yöresel yemeklerini hazırladı.

MasterChef Ortahisar bölümünde hazırlanan yemekler; Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sami Karaman, İşletmeci Şefler Ahmet Şen Terzi, Erşan Yılmaz, İş insanı Hakan Çağlarırmak, Parlak Su ürünleri Genel Müdürü Sezgin Arslan, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna’dan oluşan jürinin beğenisine sunuldu.

Eureka’nın yeni single çalışması “OLAMAM” yayında! Eureka’nın yeni single çalışması “OLAMAM” yayında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, bu bölümün Trabzon'un turizmine, tanıtımına ve gastronomi kültürüne katkı sağlayacağını belirtti. Programın giderleri sponsorlar tarafından karşılandı. Başkan Kaya, ünlü şeflere Trabzonspor forması da hediye etti. MasterChef Trabzon çekimleri 30 Ağustos Cuma günü yayınlanacak.

Editör: Didem Bektaş