Programa MHP Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, yönetim kurulu üyeleri, MHP 23. Dönem Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ertuğrul Bayrak, MHP Milletvekili adayı Şener Pul, sendika temsilcileri, Akçaabatlı esnaflar ve mahalle teşkilat başkanları katıldı.

"Gece Gündüz Çalışıyoruz"

İftar sonrası konuşma yapan MHP Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, partisinin Trabzon'da hak ettiği konumda olmadığını vurgulayarak, bunu değiştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti:

“Birlik ve beraberliği sağlamak adına gece gündüz çalışıyoruz. Cumhur İttifakı olarak Trabzon’da güçlü bir şekilde varlığımızı sürdürüyoruz. Tüm bileşenlerle düzenli toplantılar yaparak partimizin hak ettiği konuma ulaşması için büyük gayret gösteriyoruz.”

"Tüm Zorluklara Göğüs Geriyoruz"

Sivrikaya, Cumhur İttifakı’nın saha çalışmalarında karşılaştığı zorluklara rağmen kararlılıkla mücadele ettiklerini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Trabzon’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Ancak bunu değiştirmek için sahada var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah sürecin sonunda kazanan Türkiye ve Türkiye Yüzyılı olacaktır.”

A Milli Takım Kadrosu Açıklandı: Trabzonspor’dan Tek İsim Çağrıldı A Milli Takım Kadrosu Açıklandı: Trabzonspor’dan Tek İsim Çağrıldı

Program, MHP 23. Dönem Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu’nun yaptığı yemek duasının ardından sona erdi.

Ekran Resmi 2025 03 14 131653Ekran Resmi 2025 03 14 131646Ekran Resmi 2025 03 14 131638