Aydın, Türkiye’deki siyasi kutuplaşmanın bu tür olaylara zemin hazırladığını belirterek, saldırıyı ve “siyasi kışkırtıcılığı” şiddetle kınadığını ifade etti.

“Kutuplaşma ve Adaletsizlik Bu Noktaya Getirdi”

Milletvekili Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

❝Türkiye’nin geldiği siyasi kutuplaşma, adaletsiz uygulamalar ve sorumsuz anlayış, Trabzon’da CHP standına yapılan bıçaklı saldırıyla bir kez daha kendini gösterdi. Saldırıda ne yazık ki bir gencimiz yaralandı❞ dedi.

CHP Kurultayında Trabzonlu İsim Öne Çıktı: Başkan Mustafa Bak’a Önemli Görev CHP Kurultayında Trabzonlu İsim Öne Çıktı: Başkan Mustafa Bak’a Önemli Görev

“Yetkililerle Görüştüm, Tedavi Sürüyor”

Olay sonrası CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ile temasa geçtiğini belirten Aydın, saldırıya uğrayan gencin sağlık durumuna ilişkin bilgi aldığını söyledi:

❝Hastaneye kaldırılan gencimizin tedavisinin sürdüğünü öğrendim. Kendisine acil şifalar diliyorum❞ ifadelerini kullandı.

“Saldırıyı ve Kışkırtıcılığı Şiddetle Kınıyorum”

Aydın, açıklamasını şöyle tamamladı:

❝Bu alçak saldırıyı ve arkasındaki siyasi kışkırtıcılığı şiddetle kınıyorum. Siyasi şiddet ve nefret diline karşı her kesimi sorumlulukla hareket etmeye davet ediyorum❞ dedi.