Trabzonspor dün Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmayı 1 - 1’lik beraberlikle tamamladı. Papara Park’ta oynanan karşılaşmada Trabzonspor’da Edin Visca 13. Dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakırken bordo - mavililer iyi bir oyun ile teselli niyetine 1 puan aldı.

Başkan Ertuğrul Doğan'dan Efsane Başkan Şamil Ekinci'ye Duygusal Veda Başkan Ertuğrul Doğan'dan Efsane Başkan Şamil Ekinci'ye Duygusal Veda

Teknik direktör Şenol Güneş’in 11 yıl sonra Trabzonsopr’un başında çıktığı ilk maçla ilgili olarak ise flaş yorumlar geldi.

Fanatik Gazetesi yazarı Olcay Çakır, Güneş ile değişimin ayak izlerinin sahaya yansıdığına dikkat çekti. Trabzonspor’da Visca atılana kadar bordo - mavililerin coşkulu bir oyun ortaya koyduğuna dikkat çeken Çakır, “Umutsuz başlanan sezonun umudu Şenol Güneş, farklı gecenin özeti oldu” ifadeleriyle son durumu ifade etti.

Çakır, “Şenol Güneş’in gelişiyle birlikte değişimin ayak izlerini sürecektik bu karşılaşmada. Çok izler gördük değişime dair! Visca atılana kadar coşkulu, önde baskılı, öne doğru oynayan, golü arayan, o özlenen, o teknik adam değişikliğine sebep olan olumsuzlukların izini sileceğinin işaretlerini verdi Trabzonspor. Sanırım böyle bir akşam için, böyle bir değişiklik için bu kısım Trabzonsporlular için kafi... Umutsuz başlanan sezonun umudu Şenol Güneş, farkı gecenin özeti oldu…” 

Editör: Haber TS