Merakla beklenen OnePlus 13 özelliklerinden bazıları ortaya çıktı. Özellikle pil ve ekran detayları göz dolduruyor. İşte detaylar...

Karayolu Taşımacılığı: Türkiye İçi Lojistik Süreçler ve Optimal Rotalar Karayolu Taşımacılığı: Türkiye İçi Lojistik Süreçler ve Optimal Rotalar

OnePlus şu anda Çin pazarı için OnePlus Ace 3 Pro amiral gemisi telefonu üzerinde çalışıyor. Cihazın, Snapdragon 8 Gen 3 destekli, uygun fiyatlı bir amiral gemisi telefon olarak gelmesi bekleniyor. Cihaz bu ayın sonlarında veya Temmuz ayında piyasaya sürülebilir ve Redmi K70 Ultra, iQOO Neo 9S Pro+ ve Realme GT 6 gibi telefonlarla rekabet edebilir.

Ace 3 Pro'dan birkaç ay sonra OnePlus, Çin'in yeni nesil amiral gemisi telefonu OnePlus 13'ü tanıtacak.

OnePlus 13 Özellikleri Belli Oluyor

OnePlus 13, üst düzey bir yerli ekran olan yüksek özellikli 2K 8T LTPO özel ekrana sahip olacak. 6.8 inç OLED ekranı dışında daha büyük bir tasarım, zarif kavisli cam kapak ve düz ekran detayları da ortaya çıktı.

OnePlus 13'ün kamera sistemi, 50 megapiksel periskop üçlü kamera kurulumunu içeren mütevazı bir yükseltme görecek. OnePlus 13 için önemli bir gelişme, daha iyi performans ve uzun ömür vaat eden ultra büyük bir pilin dahil edilmesidir.

6.000 mAh'lık bataryası kablosuz şarjı desteklemeyebilir. Şüphesiz OnePlus 13, bu yılın ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini içerecek. Xiaomi 15 ve 15 Pro muhtemelen dünyanın ilk Snapdragon 8 Gen 4 telefonları olarak piyasaya çıkacak. Görünüşe göre OP13 de aynı ay içinde piyasaya çıkacak ve bu da onu yeni çipi kullanan ilk telefonlardan biri haline getirecek.

Editör: Didem Bektaş