Trabzonspor bugün UEFA Avrupa Liginde Rapid Wien ile karşılaşıyor. Maç öncesinde konuşan Okay Yokuşlu, “kurucu başkanlarımızdan Salih Erdem’i kaybettik. Ruhu şad olsun, huzurlar içinde yatsın” dedi. 

Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor

Maçla ilgili de konuşan Okay, “Benim ilk maçım olacak. Tekrar bu statta ve kulübün bir parçası olmaktan heyecanlıyım. Güzel atmosfer, buradan avantajlı skor alıp, lige de iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu. 


Takımın ortamının gayet iyi olduğunu da belirten Okay, “Ortamımız gayet iyi. Hocamızın önderliğinde iyi bir gruba sahibiz. Sezon boyunca oynacağımız maçlarla daha da pekiştirmeliyiz. Bu kadro bir çok şeyi başaracak güçte. Bunlardan bir tanesi de Avrupa Arenası. O yüzden Avrupa’da iyi başarı yakalayacağımıza inanıyorum. Yeterki herkes görevinin bilincinde olsun” dedi. 

Okay, orta sahada ki rekabetle ilgili olarak ise, “Büyük kulüplerde her zaman rekabet vardır. Rekabet kulübümüze fayda sağlayacak. İyi olanın oynayacağı ortam olacak. Bende bu oyunculardan bir tanesiyim. Orta sahada kalabalık rotasyon seçeneği var. Performansımızı yüksek tutup, takımda o anda kim daha iyi performans gösterirse oynayacak. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Editör: Haber TS