Günlük koşuşturmaya ara verip kendinizi rahatlatmak mı istiyorsunuz? İşte size kendinize vakit ayırabileceğiniz şahane bir yer önerisiyle geldim: Reway Club. Ankara’da bir yaşam merkezi olarak adını duyuran tesis, Türkiye’de bir ilk. Burada SPA, spor ve restoran hizmetleri bir arada. Her katında ayrı bir atmosfer bulunan bu tesiste bedenen ve ruhen rahatlamak garanti.

Spor merkezinden daha fazlasını vaat eden yaşam merkezini gelin yakından tanıyalım.

Ruhunuza İyi Gelecek Bir Yer: Reway SPA

RewayClub’ın SPA merkezi, stresli bir şehir hayatından kaçmak için şahane. Burada çeşitli masaj seçenekleri ile kendinizi şımartabilirsiniz. Türk Hamamında arınabilir ardından buhar odasında gözenekleriniz açılabilir. Sauna’da sağlıklı bir şekilde terleyerek toksinlerinizi atmayı tercih edebilirsiniz. Ruhunuzu ve bedeninizi yeniden canlandırmak için aşağıda detaylı bir şekilde bahsettiğim hizmetlerden birini seçin.

4 Farklı Masaj Seçeneği

Thai Masajı:Geleneksel Uzakdoğu tekniklerinin kullanıldığı bu masajı tercih ederseniz vücudunuzu esnetebilir, enerji kanallarınızın dengelenmesini sağlayabilirsiniz.

RefleksolojiMasajı:Benim stresimi azaltmaya ihtiyacım var diyenler için refleksoloji yani ayak masajı son derece idealdir. Bu masajla vücudunuzun doğal iyileşme sürecini de hızlandırabilirsiniz.

Bali Masajı:Spor sonrası kaslarınızda bir gerginlik olabilir, bunu Bali masajı ile gidermek mümkün. Aynı zamanda enerji akışını düzenleyerek zihninizi sakinleştirebilirsiniz.

Doğa Tutkunları İçin Karavan Çadırlarının Avantajları Doğa Tutkunları İçin Karavan Çadırlarının Avantajları

Medikal Masaj:Kronik ağrılarınız mı var? O zaman Medikal masaj size çok uygun. Kas gerginliğinizi azaltıp sirkülasyonu iyileştirerek bedensel rahatsızlıklarınızı azaltabilirsiniz.

Modern ve Geleneksel Çizgilerin Buluştuğu Yer: Türk Hamamı

Reway Club, sizlere üç farklı hamam seçeneği sunuyor:

·         Şehzade Hamamı

·         Sultan Hamamı

·         Hünkar Hamamı

Bu üç türde de kese ve köpük mevcuttur. İlk seçenekte nemlendirici maskeler, ikincide cilt tipinize uygun maske ve üçüncü en kapsamlı olanda peeling, saç ve cilt maskeleri bulunmaktadır.

Aydınlık ve şık tasarımıyla dikkat çeken hamam, müşterilerin beğenisini kazanıyor. Bedeninizi arındırıp ruhunuzu rahatlatmak için kulübün otantik hamamını tercih edebilirsiniz.

Arınma Zamanı: Buhar Odası ve Sauna

Buhar odasının yüksek nem oranı ve sıcaklığı ile cildinizi derinlemesine nemlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu alan gözeneklerinizin açılmasına ve toksinlerden arınmanıza yardımcı olur.

Sauna ise kaslarınızı gevşetir ve vücudunuzdaki toksinleri ter yoluyla atmanıza olanak tanır. Düzenli sauna ve buhar odası seanslarıyla kan dolaşımınızı hızlandırabilir, kas ağrılarınızı hafifletebilirsiniz. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlamak istiyorsanız haftada birkaç kere bu iki alanı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıklı Yaşama Adım Adım

Reway Club, sağlıklı bir yaşamı benimsemek isteyenler için mükemmel bir başlangıç noktası. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş bu lüks yaşam merkezi ayrıcalıklı müşterilerine çok güzel imkanlar sunuyor.

Reway Spor Merkezi

Modern ve ferah bir spor merkezi arıyorsanız bu kulüp tam sizlik! Reway Club, tesiste reformer pilates ve PT fitness için iki kat ayırmış.

Reformer Pilates Yapıp Esneklik Kazanın

Reformer pilates yaparak esnekliğinizi ve dengenizi artırabilirsiniz. Kaslarınızı güçlendirip vücut farkındalığınızı da geliştirmek mümkün. RewayClub’ın geniş ve aydınlık reformer pilates salonunda hedeflerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz. Uzman pilates eğitmenleri kişiye özel programlar hazırlar, bu sayede hedeflerinize daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel olarak güçlenmek için son derece uygun bir alan.

PT ile Kısa Sürede Forma Girin

Kişisel antrenörle mi çalışmak istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz demek! Reway’in NASM sertifikalı PT’leri ile kısa sürede forma girebilirsiniz. Fitness seviyenize ve hedeflerinize uygun antrenman programları ile etkili sonuçlar almak mümkün. Birebir antrenmanlar sayesinde doğru teknikleri öğrenip sakatlanma riskinizi azaltabilirsiniz.

RewayClub’da son teknoloji ve modern cihazlar tercih edilmiş. Spor salonuMyZone adında bir sisteme sahip. Sporcular antrenmana başlamadan önce PT’ler bir bileklik veriyor. Buradan nabız, yakılan kalori ve bunun gibi anlık değerleri bileğinizdeki cihazdan görmek mümkün. PT’ler bunu daha rahat bir şekilde takip edebilsin diye salonda büyük bir ekran var. Spor merkezinde pek çok salonda olmayan birkaç alet göreceksiniz. Yaşam merkezini ziyaret ettiğinizde antrenörler size bunları tek tek tanıtacaktır.

PT’ler ve yeni cihazlar sayesinde spor yapma alışkanlığınızı kalıcı hale getirebilirsiniz.

Diyetisyen Desteği

Sağlıklı bir yaşam isteyen bireyler için diyet desteği son derece önemlidir. Diyetten kastım kesinlikle az yemek değil. RewayClub’ın alanında uzman diyetisyenleri her üye için ayrı beslenme listeleri oluşturmaktadır. Yaşam tarzınız, beslenme alışkanlıklarınız, hedefleriniz göz önünde bulundurularak size belli aralıklarla çeşitli yemek listeleri yazılır. Böylece kısa sürede dilediğiniz forma ve güce ulaşırsınız.

Diyetisyenlerin hizmet sunduğu bazı alanlar şunlardır:

·         Kalori kontrolü

·         Ketojenik diyet

·         Aralıklı oruç

·         Optimum beslenme

·         Vegan ve vejetaryen beslenme

·         Kronik hastalıkların kontrolü

·         Kadın sağlığına özel beslenme

Hangi tür beslenmeye ihtiyaç duyduğunuzu diyetisyenlerle belirleyip ona göre programınıza başlayabilirsiniz.

Gurme Lezzetler Baş Döndürücü

RewayClub’ın restoranı, gastronomi tutkunlarına hitap eden özel bir menüye sahip. HazerAmani’nin imzası olan bu menüde lezzetli ve sağlıklı yemekler yer almaktadır. Müşterilerin hem gözü hem de damağı bu eşsiz lezzetlerle şenleniyor. Menüde, dünya mutfağından, vegan/vejetaryen seçeneklere kadar geniş bir yemek yelpazesi bulunuyor.

Anlayacağınız Reway’in restoranı her damak tadına hitap etmeyi başarmış.

Yaşamın Tüm Renklerini Bir Arada Deneyimleyin

Reway Club, lüks ve sağlıklı yaşamın tüm unsurlarını bir arada sunan eşsiz bir merkezdir. Hem bedeninizi hem de ruhunuzu birkaç saat içinde yenileyebileceğiniz bu tesisin bir parçası olmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Referans sistemiyle yönetilen kulübe, bir yakınınız sayesinde üye olabilirsiniz, ya da tanıdığınız biri yoksa şansınızı deneyebilirsiniz.

Ankara’da sağlıklı ve mutlu bir yaşamın anahtarı Reway Club, hemen harekete geçin!

Editör: Ayhan Çekmez